Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Sledujte příhody impulzivního Cupheada a jeho opatrného, ale poddajného brášky Mugmana v animovaném seriálu podle oblíbené videohry. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (29)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hru neznám (a pokud je nějaká původní groteska tak tu taky ne), ale mám rád klasické animáky počínaje Pepkem Námořníkem nebo Looney Toons (z moderních kousků se jim šíleností může rovnat možná tak Spongebob) a The Cuphead Show velmi dobře oživuje tu bláznivou retro energii šedesát a více let starých animovaných grotesek. Je to šílené, chvílemi uječené, ale taky soldině zábavné a jelikož se jeden díl vejde do cca deseti minut, je celá série otázkou chviličky. Doufám, že budou i další...80% ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

1. Série- No, abych se přiznal, čekal jsem o něco drsnější seriál, ale dočkal jsem se spíš něčeho jako Tom a Jerry (Proč jsem to čekal? Ani nevím.). Ale to neznamená, že by mě 1. série nebavila. No, ale je škoda, že hlavní dějová linie má jen 4 díly (Konkrétně 1,5,8 a 9). Ve zkratce je to zatím fajn, a těším se na 2 sérii. 8/10 ()

Reklama

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

(recenze vznikla v době dvou sérií) Vskutku by mě zajímalo, proč tolik lidí začíná ujíždět na drogách, když se můžou podívat na tohle a cítit se zfetovale tak jako tak. Tadyten seriál... je prostě nehorázná p*čovina, která by šla popsat jako náhodná snůška zvukových efektů a originálních nápadů, pouze převedených do dětské přístupnosti. Já jsem se bavil, ale čím díly přibývaly, tím originalita a překvapení opadávalo, až se z toho nakonec bohužel stal pouze lehce nadprůměrný seriálový kraťas. Který jsem si ale skutečně užil. A postava Strejdy Konvičky by si zasloužila vlastní seriál/speciál. 7/10 ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zásluhou nezávislých herních vývojářů, StudioMDHR, ožila jedna z nejikoničtějších animovaných grotesek 30. let minulého století, a díky jejímu následnému hernímu úspěchu nyní i seriál z produkce Netflixu. Cuphead na scénu! slaví svůj úspěch na zdravé bratrské rivalitě, která v těch nejsvízelnějších situacích přeroste v sourozeneckou spolupráci a sounáležitost. Právě to dělá seriál jedinečným a zejména u diváků, kteří mají nějakého sourozence, zacílí do černého. Krásný a originální předloze hold vzdávající animovaný seriál. Čtyři hvězdy a natěšenost na další díly. 👍 (19.02.2022) ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele

*8/10* Už v době vydání samotné hry si Cuphead získal velké množství fanoušků a není se tedy čemu divit, že opět zažívá oprávněný úspěch, a to v podobě animovaného seriálu. Ústřední dvojice Cupheada a Mugmana se skvěle doplňuje a společně nám představují při svých dobrodružstvích jednotlivé části ostrova a jeho obyvatele. Překvapivě je zde dobře zvládnutý i humor a divák se tak dočká velmi vtipných scének či hlášek. I zde vyniká zcela nezaměnitelný retro vizuál a úžasný hudební doprovod (vřele doporučuji si poslechnout OST ke hře, kde je více takových písní). Mírným negativem je nekonzistentnost epizod (některé byly zcela špičkové a jiné naopak průměrné až fádní). Ovšem tohle je otázka vkusu každého z nás. Celkově se ale jedná o zdařilou herní adaptaci, na kterou se může podívat úplně každý. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Založeno na úspěsné hře „Cuphead“ od nezávislých vývojářů StudioMDHR Entertainment. (UncleMorty)
  • Ačkoliv původní videohra od studia MDHR „Cuphead“, podle které byl seriál vytvořen, obsahuje 26 bossů a a přes 20 minibossů, v seriálu se nikdy neobjevila většina z nich, konkrétně bossové a minibossové Goopy Le Grande, Cagney Carnation, Djimmi The Great, Wally Warbles, Sir Wafflington III, Muffsky Chernikov (podobná postava jemu se v seriálu objevila v roli zmrzlináře, ale ne on samotný), Jawbreaker, Sargeant Gumbo Gumbull, Lord Gob Packer, Beppi the Clown (v jedné epizodě je na něj nenápadný odkaz, sám se ale nikdy osobně neukáže), Rumor Honeybottoms, Phantom Express, Dr. Kahl's Robot, Esther Winchester, Chef Saltbaker, Mortimer Freeze, Glumstone the Giant, The Howling Aces, Moonshine Mob, Chips Bettegan, Tipsy Troop, Mr Wheezy, Hopus Pocus, Phear Lap, Pirouletta, Mangosteen, Mr. Chimes, The Pawns, The Knight, The Bishop, The Rook a The Queen. (Petr.Penicka)
  • Když Ďábel působí chaos po městě, hraje na pozadí upravený soundtrack z původní hry z bossfightu „Carnival kerfuffle“. (Vlad2006)

Reklama

Reklama