Reklama

Reklama

Děkuji, bylo to krásné

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 1998, 59 min

Obsahy(1)

Ondřej Havelka uvádí největší filmové hity swingové éry v klipové úpravě konce dvacátého století... V retrospektivním pořadu plném písniček mj. uslyšíte "Vzpomínka na Svatojánské proudy", "To záleží na vás", "Děkuji, bylo to krásné", "Slunečnice", "Mě to tady nebaví", "Beat Me Daddy (Nařezej mi, tati)", "Looking Good But Feeling Bad (Vypadáš skvěle, ale cítíš se špatně)", "Jen pro ten dnešní den", "Oči čokoládové" a "Stonožka". (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Ondřej Havelka a jeho Melody Makers, to je dnes už pojem. Tento televizní záznam z konce devadesátých let je skromnou poctou nestárnoucím swingovým melodiím, rozpohybovaným nejen přímo na jevišti, ale také prostřednictvím originálních filmových klipů. Bylo to krásné, děkuji. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Pokaždé obdivuji v hudebních pořadech s Ondřejem Havelkou sound Originálního Pražského Synkopického Orchestru Pavla Klikara a později Havelkova Melody Makers, což je tento případ Je k nerozeznání od originálního zvuku, jak ho známe z filmů třicátých a čtyřicátých let. Část pořadu tvoří filmové ukázky (písničky) z filmů pro pamětníky, ale také současné dotáčky stylizované do dřívější doby. ()

Reklama

Reklama