Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V poslední době prožívá Thomas Hughes (Adam Baldwin) nelehké životní období. Jeho manželství existuje již jen na papíře a problémy se množí i Thomasově zaměstnání. Agresivní a cynický Kirk (Pat Skipper) je pro Hughese již po několika pracovních týdnech nevítanou konkurencí. Proto jeho pošramocenému egu příjde aféra s atraktivní Jackie (Theresa Russell) nadmíru vhod... (Pohrobek)

(více)

Recenze (3)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mě nepřestávalo fascinovat jak byl ten bláznivej zmrzlinář neustále z něčeho překvapanej, on byl prakticky překvapnej celejch 92 minut a teda ta vražda, to by mohlo aspirovat na cenu Pata a Mata za celoživotní dílo, neskutečný. Ono i to umírání tam by v duchu Lauera a Harda, chlap tam umírá a sotva mluví a vysípe tam "ty debil é é é ". Neuvěřitelný. Jediný světlý moment filmu je Theresa, femka fatalka 80.let i tady fatalila s gracií sobě vlastní a s jazykem teda dotyčná dáma umí pracovat, ne že ne. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to kvůli tomu, že to má být "kvaziremake" Hitchcockových geniálních Cizinců ve vlaku - a skutečně, jak už praví název, několik Alfredových elementů se tu opravdu vyskytuje. Jinak samozřejmě houby s octem - jen snad ten, kdo má slabost pro Theresu Russell (zde speciálně pro její jazyk), ocení tento erotický thriller vyšším hodnocením. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama