Reklama

Reklama

Kageki šódžo!!

(seriál)
  • Japonsko Kageki Shōjo!! (více)
Trailer 4

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kóka Revue byla založena v období Taišó v Kóbe. Šlo o hereckou společnost sestávající pouze z mladých a svobodných žen, jejichž extravagantní představení uloupila srdce mnoha diváků. O několik let později její členové založili konzervatoř hudebních a divadelních umění, kde se zaměřovali na výchovu nových velkých talentů. Tato konzervatoř přetrvala i do dnešních dnů a nyní otevírá dveře pro svůj jubilejní stý ročník. Ovšem dostat se na tuto školu není nic snadného, podle posledních průzkumů máte dokonce větší šanci, že vás vezmou na Tokijskou univerzitu, než že se stanete členem této prestižní akademie.
Právě sem však míří Ai Narada, bývalá členka slavné hudební skupiny a idol mladých, která má ale panickou hrůzu z mužů. Je to také místo, kam se chce dostat 178 cm vysoká a energická Sarasa Watanabe, jejímž snem je zahrát si hlavní roli Oscara v nejznámější hře, kterou Kóka Revue uvedla. Je zde i dcera známé herečky, talentovaná dvojčata a mnoho dalších opravdu nadaných dívek. Je proto logické, že v takto silné konkurenci vzniká prostředí plné závisti, rozbrojů a naschválů, ovšem dá se zde najít i opravdové přátelství... (Jeoffrey)

(více)

Videa (20)

Trailer 4

Recenze (1)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Mám rád divadlo, rád se podívám na divadelní představení a proto mě ani anime z prostředí tradičního japonského divadla nemohlo minout. Čekal jsem emoce, pletichy, zajímavé problémy spojené s tímto prostředím, poutavé audiovizuální provedení s důrazem na jistou estetiku, kterou má divadlo vzbuzovat a kvalitní výkony herců, protože jen na nich záleží, jak moc jim ty emoce a hraní budu věřit. A jsem vlastně docela spokojený. Bylo to zajímavé nahlédnutí do světa rivality i přátelství, které na mě sice působilo často až moc idealisticky, ale naštěstí ne až tak moc, aby mi to výrazně kazilo dojem. Emoce fungovali, dramata mě zaujala, herci hráli obstojně, jen mě mrzelo, že když docházelo na samotné divadelní výkony, tak mi musel každou chvíli někdo říkat, jak moc dobré nebo špatné to hraní dotyčného je. Prostě víte proč je série Šówa genroku rakugo šindžú tak úžasná? Protože tam vám postavy přímo a samotným rakugem ukáží, jak jsou skvělí, nepotřebujete, aby vám to někdo říkal, tam to prostě na vlastní oči vidíte a slyšíte! To mi u Kageki Šódžo chybělo - víc skutečného divadelního hraní! Na druhou stranu to mělo povedené dialogy, sympatické postavy a i jistou estetiku, díky kterým mám zájem o další díly a celé to bylo, shrnuto dvěma slovy, docela fajn. 7/10 ()

Galerie (452)

Reklama

Reklama