Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr zjistí, že mezi hasiči je někdo, kdo donáší starostovi, a rozhodne se práskače najít. Dědové Venca a Hynek jsou pořád jak malí kluci. Nejdříve Petrovi poradí fígl, který pomůže odhalit zrádce, a pak se rozhodnou zabavit geocachingem, tedy hledáním „kešek“ v lese. S vybitým mobilem to jde ale těžko. Tak těžko, že není problém zabloudit a nakonec uvíznout v bažině. Veterinářka Lenka podniká další ze svých pokusů najít si normálního chlapa, pedantský cyklista Marek ale asi nebude ta nejlepší volba. Petr s manželkou Marií zažívají krizi, jejich vztah už dávno ztratil jiskru. Lufťákům Járovi s Bětkou se povede zabouchnout ve sklepě. Pomůžou jim kouřové signály, aby se dostali ven? (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice dva starší pánové vykrádající kešky mě pobavili, ale jinak tedy slabota a Rychlý, jak působila jeho postava v prvním dílu docela chytře, tak najednou nějak zblbl, ne? ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tváří se to jako komedie a satira na venkov, ale pozor, je to jen Ordinace v přestrojení.. Pár vtipnejch momentu zazdilo neuvěřitelně nudný klišé o "chození" a "parecku Pražáků ve sklepě".. Tušil jsem, že tohle bude průser už v prvním díle, tyhle teen romance a Pražák lempl jsou vždycky trapný jak hnědý fleky na plavkách při finále v plavání.. Vystrihejte vatu na dvacet minut, vyskrtnete postavy, který jsou úplně k ničemu a bude z toho relativně slušný béčko, takovej ten chudej bratranec Přeboru.. Bude-li to dal takhle pokračovat.. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak  vidím , že to má  klesající  tendenci . Důchodci hledají kešky a  hledá  se  bonzák  v  kolektivu . Další  díly  budou  zřejmě  podobné . Zde  není  ani  snaha  přijít  s  něčím  novým . Bezduchost , prázdnota  a  konina . A  to  jsem  čekal  , že  Rychlý , Kopta  a  Pechlát  jsou  zárukou  dobré  akce . A  vono  PRD . ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S hasičema, jejich zvyky, potažmo nějakým humorem, který by mohl ukazovat nějaké typické hasičské situace to má společné fakt málo. Pokud si někdo myslel, že to bude hasičský Okresní přebor, tak musel velmi rychle vystřízlivět. ()

Zajímavosti (1)

  • Premiérové uvedení druhého dílu sledoval více než jeden milion diváků starších 15 let (1,09 mil.), což byl nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama