Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pálení čarodějnic bylo odjakživa na hřišti v Horní a pořádali je místní dobrovolní hasiči. Starosta se ovšem letos rozhodne uspořádat slavnost vedle v Újezdě. To Petr samozřejmě odmítne, takže čarodějnice začínají připravovat dvě konkurenční party, jen každá na jiném místě. Újezdskou vatru dostane na starost hajný Srníček. Nenapadne ho nic chytřejšího než přikládat do ohně přímo z korby náklaďáku, takže auto začne hořet. Stihne konečně Petr svůj první výjezd k opravdovému požáru? Starostova manželka Bára přijme pozvání automechanika Edy a zúčastní se čarodějnic v Horní. Martin, který už chodí s Ninou, musí tak trochu proti své vůli do Újezda. A dědové si z hřbitova odnesou urnu, která se omylem ocitla v kolumbáriu vedle zesnulé Hynkovy manželky. Co si s ní ti dva počnou? (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už to vypadalo, že bude opravdu nějaká akce a zásah, která podle protagonistů hrozila vybouchnutím snad celé vesnice, tak stačilo povolat jednoho dubléra Rychlého, a následně za 5 vteřin bylo vše uhašeno.... Jinak fakt bída, občas už to padalo směrem ke klasickým Kameňákům ("Víte, který oheň se nemusí hasit? Když se vám zapalujou lejtka..."). No jelikož začíná olympiáda, tak toto půjde už na vedlejší kolej, a je dost možné, že se k tomu už ani nevrátím. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl stále trapná tlačená mizérie, ale něco pozitivního tam jakoby prosvítalo, ( pokud tomu člověk hodně přeje ) - asi první trochu vtipný moment, pokus o akci a dál už nevím. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LEPŠÍ  už  to  nebude  . V  tomhle  jsem  si  zcela  jist .  Bude   snad  v  dalších  dílech  nějaké  překvapení ??  A  hned  si  odpovím ,  ne .  Tedy  , asi   neee . ()

Zajímavosti (1)

  • Třetí díl se stal nejsledovanějším pořadem večera i celého dne, premiéru zhlédlo na 855 tisíc diváků (15+). (rublik05)

Reklama

Reklama