Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pojišťovna odmítne proplatit zranění jednoho z hasičů, protože k popálení došlo kvůli opotřebovaným rukavicím. Svůdník Eda na cestě za svou novou milenkou, starostovou ženou Bárou, pomůže krásné televizní reportérce v nesnázích. Svou novou známost rychle využije a pozve ji natočit reportáž, jak pojišťovna ubližuje hrdinným a skromným dobrovolným hasičům. Starosta odhalí nevěru své ženy a chce si to s Edou vyřídit. Edu sice nachytá v choulostivé situaci, ale překvapivě ne s Bárou. Dědové si pořídí hvězdářský dalekohled. Místo neznámých galaxií ale objeví novou sousedku, opalující se nedaleko v plavkách. Aby se atraktivní sousedce zalíbili, slíbí jí rekultivaci zahrady, kterou ovšem nikdy nedělali. V celé vesnici není možné sehnat ani kapku octa. Všechny lahve vykoupil Mirek, který propadl další z konspiračních teorií... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejméně  pohledný  hasič  a  jde  na  dračku . To  už  je  scifi . Další  slabý  díl  , který  ovšem  okořenila  nožka  redaktorky  ,,šprajcnutá "  v  zábradlí  a  Benešová  v  trikotu . Tudíž  dám  * *  . Jo  a  závěr  k  zamyšlení . To  tedy  jo . Myslím  to  v  dobrém . Často  se  honíme  za  kravinama  a  zapomínáme  na  základní  hodnoty  v  našich  životech . Což  jsou  vztahy , pomoc  druhému  a  tak  podobně . Takže  za  ten  závěr  dám  hvězdu  navíc . ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizoda plná hlášek a překvapení... Ať žijou Poupata od Davida...! Jinak Benešové to opravdu slušelo v tom trikotu a když cvičila...!! To se musí nechat teda... Ten konec měl hořkou pachuť teda... ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Epizoda se stala nejsledovanějším pořadem večera i celého dne, premiéru zhlédlo 844 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama