Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako každý rok se celá vesnice těší na hasičský ples. Kapela Žhavý jiskry ladí formu, ale její zpěvák Petr je z předvedeného výkonu naprosto zoufalý a vystoupení by nejradši zrušil. Navíc jim chybí klávesák. Na ples se ale začíná tlačit starosta se svým ansámblem, a to Petra donutí k akci. Podaří se mu dostat obludně obézního klávesáka Páju konečně ven z baráku? Na starostu se valí osobní problémy. Vztah s Bárou nevypadá zrovna růžově a jeho dcera ho po podvodu s fakturou na autokrosu nechce ani vidět. Radost mu dělá jen šance, že by si mohl zahrát na hasičském plese. S klávesami na krku a v kostýmu ála Michal David... Nina se bojí, že je těhotná. Už je jasné, že mezi Lenkou a Petrem jde o víc než jen o přátelství... Podaří se Mirkovi s Mončou utajit svůj románek před Mončiným manželem, kamioňákem Danem, který nikdy nejde pro ránu daleko? Hasičský ples právě začíná… (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudák doktor ten koukal, no co hasičský ples holt stojí za to... Starosta se ožral a skočil z baráku... :))) Petr se konečně rozhodl se rozejít se svojí ženou... Taky jsem koukal jak Wartburg nastartoval a jel... :))) Tomu říkám konec a happy end... ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím , že  asi  nejlepší  díl  z  celého  seriálu . Nakonec  si  divák  zvykne  na  dva  důchodce , kteří  udávají  směr v tomto díle . Žhavé  jiskry  dobrá  parta  muzikantů , i když  to  je  silné  slovo , a Kopta  žhavil  klávesy  do  plnejch .  Čili  shrnuto - Rychlý dost  dobrý , Kopta  rovněž  i  oba  tatíci . Jo i ti  mladí  co  spolu  choděj  a  zažívají  první  společné  chvilky  společně  v  životě  také  fajn .  Myslím  , že by  mohlo  být  i  pokračování . Takže  za  celý  mini seriálek  dám  * * *  . ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Premiéru zhlédlo 911 000 diváků starších 15 let, byl to nejlepší výsledek z pořadů vysílaných po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama