Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy nade vše miluje svého manžela. Přesto že je jí nevěrný, nechce se jej za žádnou cenu vzdát. Je zoufalá. Na pomoc jí přijdou mimozemšťané, kteří z ní udělají obra, aby tak poukázali na její velkolepou duši. Nancy teď měří 15 metrů, a svého manžela může vzít do hrsti - obrazně i ve skutečnosti. (DVD Edice)

Recenze (32)

Diamant 

všechny recenze uživatele

Žena nie je niečo, ale niekto! Je osobou, nie hračkou v rukách muža! Má byť hrdá na svoju dôstojnosť, strážiť si ju a ostatní majú rešpektovať jej veľkosť! A keď im nestačí svedectvo milujúcej manželky, tak túto pravdu podporí originálnym spôsobom aj mimozemská civilizácia... Z hlavnej hrdinky spraví obra... ()

fmash 

všechny recenze uživatele

„Něco jsem viděla.“ Nebýt už opravdu křečovité snahy o nápodobu starého braku v poslední třetině, docela by to šlo. Šlo to i takhle, ale čekal jsem větší švandu. Nejlepší byl Baldwin a jeho píchačka, slušná hudba a pár solidních hlášek, z toho některých až mrazivě vážných. Kandidát na trojku, možná tomu ještě někdy dám šanci. Jo a nesnáším placky, na kterých je sice dabing, ale chybí české titulky. Hanba. 2½. ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

O Daryl Hannah platí víc než o kterékoli jiné herečce, že zahraje všechno - replikantku, mořskou pannu, ducha, holku neviditelného muže (zneviditelnit přímo ji by byl hřích) nebo obří ženu z tohoto nudného televizního hnoje, remaku stejnojmenné sci-fi klasiky 50. let (která tu běží v autokině). Z celého filmu by se dalo vystříhat tak pět zábavných minut akce a legračních efektů. Jako celek je to ale nekoukatelné. Taky chci remake od Emmericha s Jessicou Albou jako oli.G! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Feminy blábol utopený v ukrutné nudě žvanění. Než přišlo finále s pochodem padesát stop vysokého King Hannah Konga pro záletného manžílka, napadaly mě různé, často nechutné otázky. Dokázala by se obkročmo vyčůrat do mlékárenské cisterny? Mohl by se gynekolog při prohlídce ztratit? A kdyby objevil na povrchu muňky, byly by velké jak krab poustevník? Samotný závěr, při kterém se Eda Wood usmíval v hrobě od ucha k uchu, mě pak přivedl k myšlence, že by ufouni mohli v pokračování zvětšit i šovinistické čunče D.Baldwina a pak ty šílené asociace přišly zas. Stačilo by 6 barelů vlasového tužidla na den? Ušilo by se z předkožky kožené sako pro jeho bratra Aleca? A pokud by pod materiálem k šití našli nějaké smegma, vystačilo by na tři sýrové pizzy a velikonočního beránka..? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o lehce podprůměrnou scifi komedii, která po většinu svého času docela nudí. Kromě Daryl Hannah zde totiž ostatní herci podávají opravdu docela mizerné výkony. Děj se neskutečně vleče a díky své nudnosti se atmosféra ani pořádně nerozjede což je velká škoda. Teprve ke konci film dostane docela slušné grády, ale ani to nestačí k vyššímu hodnocení než... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama