Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy nade vše miluje svého manžela. Přesto že je jí nevěrný, nechce se jej za žádnou cenu vzdát. Je zoufalá. Na pomoc jí přijdou mimozemšťané, kteří z ní udělají obra, aby tak poukázali na její velkolepou duši. Nancy teď měří 15 metrů, a svého manžela může vzít do hrsti - obrazně i ve skutečnosti. (DVD Edice)

Recenze (32)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štýlovo a remeselne, je tento remake skvelou poctou jednej veľkej ére vedecko-fantastického filmu rokov 50. minulého storočia. Ani nie tak príbehom, ale skôr dialógmi to poriadne zadrháva a neviem či to označiť ako parodický, alebo vážne myslený pohľad ( tu možno zaúradovali viac dámske časopisy, ako zdravý rozum ) na sci-fi žáner. Či tak, alebo onak, mám tento film zafixovaný ako jeden z mnohých, ktorým sa venoval kultový dokumentárny seriál MOVIE MAGIC a preto som sa aj ja na snímok prizeral z celkom inej, výškovej perspektívy. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Toto mohlo být jistě daleko více rozpracováno. Slibný námět k tomu svádí. Nabízí se plno otázek a potenciálních komediálních scén, které by byly odpovědí na to, s čím vším by se musela Daryl Hannah vypořádat kvůli své obří výšce, pokud by si chtěla alespoň z části zachovat svůj původní život. Za originalitu a nápad jedna hvězda navíc, než by si to asi zasloužilo. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Feministická agitka, ostatně koneckonců je to remake. Už na tehdejší dobu zastaralé triky jsou lehce k smíchu, ovšem ne tolik jako scénář, kdy všichni muži jsou perverzní prasata a všechny holky by měly být statečné a hrdé (ostatně to D. Hannah potvrdí, když chytne milenku svého manžela a ne že by ji rozmáčkla, ona jí dá dobře míněnou radu). Skutečně šílené TV béčko. Co ovšem musím pochválit je odvaha toto natočit. Trochu poupravit scénář a ne příliš tvrdě jít za původním poselstvím (obrácený postup než jaký mají adaptace kupříkladu Gulliverových cest), sehnat sympatičtější protagonistku a mohlo by to být zajímavé. Minimálně trikové efekty už hodně pokročily. ()

Diamant 

všechny recenze uživatele

Žena nie je niečo, ale niekto! Je osobou, nie hračkou v rukách muža! Má byť hrdá na svoju dôstojnosť, strážiť si ju a ostatní majú rešpektovať jej veľkosť! A keď im nestačí svedectvo milujúcej manželky, tak túto pravdu podporí originálnym spôsobom aj mimozemská civilizácia... Z hlavnej hrdinky spraví obra... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Feminy blábol utopený v ukrutné nudě žvanění. Než přišlo finále s pochodem padesát stop vysokého King Hannah Konga pro záletného manžílka, napadaly mě různé, často nechutné otázky. Dokázala by se obkročmo vyčůrat do mlékárenské cisterny? Mohl by se gynekolog při prohlídce ztratit? A kdyby objevil na povrchu muňky, byly by velké jak krab poustevník? Samotný závěr, při kterém se Eda Wood usmíval v hrobě od ucha k uchu, mě pak přivedl k myšlence, že by ufouni mohli v pokračování zvětšit i šovinistické čunče D.Baldwina a pak ty šílené asociace přišly zas. Stačilo by 6 barelů vlasového tužidla na den? Ušilo by se z předkožky kožené sako pro jeho bratra Aleca? A pokud by pod materiálem k šití našli nějaké smegma, vystačilo by na tři sýrové pizzy a velikonočního beránka..? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Reklama

Reklama