Reklama

Reklama

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zakončenie trilógie, v ktorej sa zhostil úlohy Fu Manchu Warner Oland. V tomto ( dovtedy ) poslednom príbehu, ale nieje hlavným záporákom len preto, aby mohol poveriť svoju sexy dcérušku svojím cieľom. Brak, ktorý sa rozhodne lepšie číta, ako pozerá. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela svižné béčko, které nenudí ale ani nijak zvlášť nenadchne. Anna May Wong není bohužel nějaký ďábelský mastermind a Warner Oland není ďábelským Fu Manchu, ale spíš dobrotivým staříkem, nicméně ho mám rád a jeho přítomnost potěšila :-) ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

Daughter of the Dragon sice ve výsledku nabídne veškeré propriety pokleslé podívané hodné příběhu o dceři velkého Fu Manchy (ten se tu na začátku zjeví, ovšem spíše než ďábelského padoucha připomíná hodného čínského vetešníka), ovšem k újmě diváka je rozhodí pouze do zbytečně dlouhého prologu a příliš krátkého konce. V době mezi tím je nucen sledovat nerozhodnost hlavní hrdinky/zlodušky, co se není schopna rozhodnout mezi hlasem srdce a povinností vůči poslednímu přání svého otce. Což je v podání Anny May Wong proces, jehož sledování bolí. A to hodně. Vystřihnout to z filmu, mohl to být zábavně brakový krátký film, který bych si krásně užil. Slabé 2*. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama