Reklama

Reklama

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela svižné béčko, které nenudí ale ani nijak zvlášť nenadchne. Anna May Wong není bohužel nějaký ďábelský mastermind a Warner Oland není ďábelským Fu Manchu, ale spíš dobrotivým staříkem, nicméně ho mám rád a jeho přítomnost potěšila :-) ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Daughter of the Dragon sice ve výsledku nabídne veškeré propriety pokleslé podívané hodné příběhu o dceři velkého Fu Manchy (ten se tu na začátku zjeví, ovšem spíše než ďábelského padoucha připomíná hodného čínského vetešníka), ovšem k újmě diváka je rozhodí pouze do zbytečně dlouhého prologu a příliš krátkého konce. V době mezi tím je nucen sledovat nerozhodnost hlavní hrdinky/zlodušky, co se není schopna rozhodnout mezi hlasem srdce a povinností vůči poslednímu přání svého otce. Což je v podání Anny May Wong proces, jehož sledování bolí. A to hodně. Vystřihnout to z filmu, mohl to být zábavně brakový krátký film, který bych si krásně užil. Slabé 2*. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zakončenie trilógie, v ktorej sa zhostil úlohy Fu Manchu Warner Oland. V tomto ( dovtedy ) poslednom príbehu, ale nieje hlavným záporákom len preto, aby mohol poveriť svoju sexy dcérušku svojím cieľom. Brak, ktorý sa rozhodne lepšie číta, ako pozerá. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama