Reklama

Reklama

Nurse Sherri

  • USA Killer's Curse (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zdravotní sestru Sherri (Jill Jacobson) posedne zlý duch zemřelého vůdce náboženské sekty a Sherri začne vraždit lékaře a pacienty (duch se chce pomstít, že ho nechali zemřít). Její kolegyně Tara (Marilyn Joi) se za pomoci pacienta Marcuse (dočasně osleplého) snaží najít hrob zemřelého a spálit jeho tělo, aby duch Sherri opustil. Marcusova matka je z Haiti, takže Marcus něco o boji s duchy ví, ale zase nevidí, takže dvojice má před sebou těžký úkol. (Peabody)

(více)

Recenze (3)

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Edwoodovina s nedostatečným množstvím nahoty i násilí. Jako exploitation bych ji ani neoznačoval. Chce hrát na dramatický děj s množstvím konverzací, atrakcí je pomálu. A když jsou, tak se směšnými vizuálními efekty, komicky toporními herci a neuvěřitelně tupou režií. Highlightem je nejnudnější dlouhá autohonička, jakou jste kdy viděli ve filmu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo do hororu hodně daleko, nuda kam se podíváš a příběh o ničem. Herci nic moc a do toho se nic neděje zajímavého, prostě hloupost která ze soucitu nedostala odpad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za mě je americký horor „Nurse Sherri“ takovou tou béčkovou perlou, kterou když fanoušek najde, dokáže ho to potěšit, ať už proto, že je to příjemně bizarní, že je zde celkem otevřená nahota, i když jen nahoře bez, ale třeba i proto, že je to docela explicitní. Jako kdyby si to vzalo něco málo z Herschella Gordona Lewise, ale zase ne moc, tak akorát. Já jsem se u sledování bavil. ()

Reklama

Reklama