Reklama

Reklama

Lovci bizonů

  • USA Butcher's Crossing
Trailer 1

VOD (1)

Will Andrews opustil Harvard a hledá „vyšší cíle a větší smysl života“. Odjíždí na západ do Butcher's Crossing v Kansasu. Ve zkušeném lovci bizonů Millerovi najde Will přesně toho, kdo mu poskytne zkušenosti, po nichž touží. Miller ví o odlehlém údolí v coloradských Skalistých horách, které osadníci nenavštěvují a kde se to hemží tisíci bizonů, jejichž kůže se prodávají s tak vysokou cenou, že každý účastník výpravy má zajištěn nečekaný zisk. (O2 TV)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdyby tuhle látku o tom jak byl člověk ve své hamižnosti schopný prakticky vybít jeden druh zvířete dostal do rukou schopnější tým tvůrců, mohla to být silná a nepříjemná podívaná, která by splnila roli mementa toho čeho je člověk schopen. Jenže to se bohužel nestalo a výsledek je v tomhle případě nuda plná keců o ničem, nesympatických postav a špetky nesmyslného zabíjení bizonů. Cage tu není tak špatný jako obvykle, ale to neznamená že je dobrý a upřímně sem mu to moc nevěřil...40% za bizony ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

"Nemysli na to, co nemůžeš mít jinak se zblázníš!" Nicooo úřaduje opět ve westernu a je to mnohem lepší než ten předchozí. To bez debat. Hlavně proto, že se snímek bere docela vážně. Co je ještě lepší, také poukazuje na vážné a silné téma. Občas mi bylo chudáčků bizonků opravdu líto, ale ne tak moc, že bych si k tomu nedal bizoní stejčíček. Ve filmu jsou totiž opravdoví bizoni, žádné CGI! A některé momenty jsou Šťavňaťoučký! Docela solidní řezničina. Nico je tady parádní a výjimečně ani nepřehrává. Role mu sedla a jeho vizáž je zase někde jinde. On prostě vždycky překvapí. Story je jednoduchá, ale to ničemu neškodí. Krásné prostředí, atmo, hudba.. A téma opravdu k zamyšlení. Lidi jsou opravdu jen chamtivý, odporný plevel.. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Kdo chce víc, nakonec nemá nic. Pravdivé přísloví, doslova popisující zápletku tohoto filmu. Nesympatický Will, hledající smysl života, se dá dohromady s drsně sympatickým lovcem Millerem a jeho kumpány a vydají se na životní výpravu. Začátek filmu celkem fungoval, vzbuzoval ve mě napětí a zájem o to, co bude dál. Bohužel postupně onen zájem upadal, protože se pouze dlouze střílelo do figurín bizonů a kecalo o ničem (napsala bych to jinak, ale chci být slušná). Ke konci se opět našla trošička napětí a slušnější akce, závěr filmu mě zase až tak nepřekvapil (říkala jsem si během kempování naší skupinky v zimě v horách, zda ještě bude někdo vůbec ty kožešiny chtít, když jsou tak dlouho pryč). Oceňuji ovšem tu myšlenku a vyznění filmu, a také celkem ucházejícího Cage, takže za mě průměrný film, který stojí za jedno podívání. ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Jako do půlky jsem si říkal, že to vlastě neni až tak Cagovsky špatný...Mno a druhá půlka a "vyvrcholení" mě utvrdilo v tom, že bohužel je...Hodně špatný po všech stránkách. Jediný plus je krásná divočina, ale to si radši pustim kdejakej dokument od DA a nemusim tu ztrácet 2 hoďky svýho drahocennýho času. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o bizónoch a o hovne. Doslova. O zabíjaní bizónov je to skoro celý čas, tuláci, z ktorých mnohí dávno nevideli žiletku ani ženu, len bizónie varlata, bezbreho strieľajú zvieratá, lebo však v kožuchu je teplo. Film ukáže, že mnohokrát to bolo úplne zbytočné. No a potom príde na rad aj hovno, keď jeden zálesák tam á skvelú scénku ako krásne kdesi pri suchom dreve kadí a prdí a druhý ho nenápadne pozoruje. Vkusná a romantická scénka, každopádne najzapamätateľnejšia. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Nicolas Cage si kvôli filmu oholil hlavu, čo je v jeho prípade prvýkrát, kedy je vo filme holohlavý. (Arsenal83)

Reklama

Reklama