Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi pasažéry, kteří natupují na Let 535, jsou dva trpící záhadnou infekcí. Zemřou ještě po dobu letu, ale předtím nakazí další cestující. Doktor Haines má podezření o tom, co se vlastně děje a spojí se rádiem s Centrem pro výzkum chorob. Doktorka Chadwicková z centra a Agentura národní bezpečnosti teď musí závodit s časem a pokusit se dostat pasažéry na zem dřív, než všichni zemřou. V letadle přibývají oběti, zoufalství roste na palubě i na zemi. A když zoufalí lidé stojí tváří v tvář smrti, začínají se vynořovat nebezpečná tajemství. Kalifornské pobřeží se blíží, ale všichni stojí před otázkou - přinese jim světlo úplňku spásu anebo bude svědkem jejich záhuby? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Toto je jasný příklad a důkaz toho že o leteckých katastrofách se točilo,točí a bude se točit i nadále.Ale jakým způsobem?A málokterý film bude dosahovat asi už horších kvalit než tento.A málokterý se už asi vyrovná např.Letišti, Letišti 75, nebo Letišti 77.Na filmu mě naprosto nic nezaujalo,ať už to vezmu od scénáře k filmu po hudbu až po doslova zoufalé ne-herecké a velmi nepřesvědčivé výkony jednotlivých herců.No co naplat křížení slavného Letiště s neméně slavnou Smrticí epidemií se panu režisérovi poněkud nevydařilo.A vznikl tak jeden z dalších trapných pokusů o něco co už tu několkrát bylo.No co život jde dál..a dobrý film snad ještě definitivní zbohem nedal! ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Už bylo natočeno tolik podobných filmů a vždycky s naprosto stejným výsledkem a to že to vždycky skončí jako sračka v odpadech, tohle zase neni žádná výjimka. Jako obvykle stupidní děj se stupidní zápletkou a s debilním hereckým obasazením, sice tentokrát aspoň trochu známí hreci, ale výkon pořád stejně trapnej, takže nic novýho. Prostě mi nezbývá nic jinýho než tam zase plácnout odpad. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Paráda, už jsem se pomalu bál, že nikdo nebude točit kvalitní 'letadlové' filmy. Let 535 má docela velké šance v žebříčku předběhnout všechny své předchůdce a stát se jedním z nejlépe umístěných filmů odehrávajících se v letadle. No dobrá, má očekávání byla veliká a 113 místo v žebříčku se mi nezdá adekvátní, vždyť tenhle snímek má na víc. Tímto bych chtěl poděkovat celému týmu, zejména pak Johnu Bradshawovi a Kimovi, neboť bez nich by Let 535 nikdy nebyl takovým filmem jakým je, svůj obří podíl nese také náš kameraman a všichni co pracovali na vizuálních efektech, hoši děkuji vám. Celá práce byla úžasná a herci vytvořili svkělý kolektiv, prostě radost tenhle snímek sledovat. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že jsem viděl o dost horší snímky na tohle téma a druhá jednoznačně za Kima který opět předvedl prvoligový výkon v divizním filmu. Jsou i větší blbosti. Za úplňku se dějí divné věci...40% ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Pokud je to ten film o tom, jak v něm letí Boeing 747 (nebo co) asi s pěti pasažéri, co jsou v hajzlu, tak to je strašná blbost. ()

Janek odpad!

všechny recenze uživatele

Když už někdo přišel s tím nápadem, tak musel vědět, že to bude odpad jako hrom - ze začátku jsem se hrozně smál, to nešlo jinak "Umíte někdo řídit letadlo?!", někdo se kouknul na Připoutejte se prosím a nejspíš to adaptoval jako thriller, nebo já nevím...samozřejmě jsem nevydržel až do konce... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Snímku schází "kvalita". Vidíme trapné výkony všech herců. Je poznat, že tu nehraje žádné "známé" jméno. Když si divák přečte o čem film je, tak se začne těšit, ale po zhlédnutí pláče, nebo se směje:) ()

svik odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina největší tomu bych řekl nepovedený pokus o film. Jo a ještě něco zajímavé byli taktéž trasy letu např nad oceán a letěli do hor laboratoř ve formě jednoho stolku a přistání letadla přímo a úhledně u kontrolní věže. taky mne dostaly ty hrdinské kousky. No prostě brak. ()

Falcor odpad!

všechny recenze uživatele

Hurá hurá, konečně zase nějaký originální film o modýlku letadla v potížích, jaké ještě žádný letový provoz nepamatuje. To v TV již dlouho chybělo. Plejáda (několik málo komparzistů, zde v hlavních rolích) ukázkových béčkových herců v ohrožení života (věřili byste tomu?) takovém, že i ten největší profík na světě by určitě nevěděl, co dělat. Naštěstí nešťastníci ve vzduchu mají předem vyhráno (Ti zlí samozřejmě ne), když k smrti vyděšený (co se vkusu týče) divák zjistí, že osud všech ze země pevně řídí věčně napomádovaný Daniel Baldwin. Uf, tentokrát to dobře dopadlo. ()

rykardo odpad!

všechny recenze uživatele

TV flick , jehož celková kvalita odpovídá stavu, v kterém se pravděpodobně nacházel D.Baldwin při podpisu smlouvy, ohledně své herecké spoluúčasti v tomto " klenotu " katastrofického subžánru ... ()

ic 

všechny recenze uživatele

Jo je to kravina, ale nějak zvlášť mě to nevadilo... některé filmy mě prostě serou a tenhle k nim nepatří, přesto že je to plýtvání časem. ()

hell_boy 

všechny recenze uživatele

Filmeček ve kterém najdete víc nesmyslů než je černochů v Africe a naopak náznak originality neobjevíte ani sledováním za střízliva (což příliš nedoporučuju). Já se musím přiznat, že mi to jako naprostá katastrofa nepřišlo, už jen proto, že jsem si při mnoha scénách vybavil Připoutejte se prosím. S trochou nadhledu (nebo spíše s pořádnou kopou nadhledu) a pár promilemi se minimálně dobře zasmějete. ()

Painer odpad!

všechny recenze uživatele

Předvídatelný děj, hrozný scénář a kamera, hudba skoro žádná, herecké výkony vás nepřesvědčí, no tak to tady máme dalšího adepta na Zlatou malinu (to je takový antioscar). ()

Reklama

Reklama