Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ženy ho milovaly. Muži ho nenáviděli. A nikdo ho nedokázal překonat. Lane Frost se narodil pro sedlo, nebál se pohledět smrti do očí a nevynechával žádnou soutěž, aby se nepokusil vytvořit nový světový rekord. Ve žhavém mládí žal slávu- čím těžší výzva stála před ním, s tím větší vervou ji přijímal. Jeho životní ambicí bylo jezdit na býkovi jménem Red Rock, na hřbetě kterého ještě nikdy žádný jezdec nevydržel více než osm sekund, dokud nepřišel Lane, neporažený světový šampion v rodeu. Jeho nejvzácnější trofejí ovšem byla Kellie Kyle, nejpůvabnější kovbojka, která jediná mu dokázala ukrást srdce. (ČSFD)

(více)

Recenze (8)

movie 

všechny recenze uživatele

Slušný snímek o rodeových závodech. Něco jako J. W. Coop, ale mnohem pozitivnější. Navíc s příjemným obsazením Luka Perryho a Stephena Baldwina! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chvílemi hrozné a chvílemi dobré. Jako v sedle rozzuřeného býka jsem si tedy až tak úplně nepřipadal při sledování mizerně natočených scén, kdy Perry simuluje, jak sedí na hřbetě nějakého trenažéru, nebo co to vlastně bylo. Záběry většinou snímané z úctyhodné vzdálenosti, aby se nepoznalo, že tam rajtuje kaskadér. Rozzářený Perry s úsměvem od ucha k uchu byl v záběru v celé své kráse vždy, jen když seskočil z nebezpečného zvířete a záběry v tom případě na sebe skoro nikdy nenavazovaly. Zkrátka natočeno příšerně. Příběh nebyl úplně nezajímavý. Prostředí závodů a zobrazení jedné z legend rodea by si určitě zasloužilo lepšího režiséra než je John G.Avildsen. Perry nakonec překvapivě nebyl tím nejhorším, co film nabídl. Závěrečná scéna, kdy to nerozchodí, tak trochu dojáček. Některé souboje dokonce měly náběh vyvolat nějaké emoce i napětí. Prostředí celkem neokoukané a moc o tomto odvětví nevím, tak se to vlastně vyplatilo vidět, i když nic extrovního nečekejte. 60% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napínavý boj. Avildsen vie čo je to správny "súboj" (Rocky), ale film má aj slušné postavy a vie vyvolať emócie... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerny zivotopisny film, ktory si uziju hlavne fanusikovia hercov so serialu BH90210. Tentokrat je v hlavnej ulohe Luke "Dylan" Perry, ktory tu mimo serialu BH 90210 podava svoj najlepsi vykon. A pre mna ako bonus tu ma druhu hlavnu ulohu môj najoblubenejsi Baldwin. Takze ja som si film vdaka tymto hercom uzil. 6/10. ()

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Docela povedený western, který se zaměřuje na sportovní klání. Mnoho z nás si to možná ani nedokáže představit. Plno lidí si řekne, co to je, vydržet pár vteřin na býkovi. Jenže těch 8 vzeřin je až moc, proto se lidé stávaji hrdini již po pár vteřinách. A rozzuřený býk se stane krotkým beránkem. ()

Související novinky

Zemřel herec Luke Perry

Zemřel herec Luke Perry

04.03.2019

Jen pár dní po prodělání těžké mozkové mrtvice, hvězda Beverly Hills 90210 a seriálu Riverdale, herec Luke Perry, zemřel. Bylo mu teprve 52 let. Oznámil to hercův mluvčí, který potvrdil, že s Perrym… (více)

Reklama

Reklama