Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kaleba Barnese a jeho ženu postihla životní tragedie. Jejich syn Michael byl zastřelen ve škole, když si prohlížel zbraň jednoho ze svých spolužáků. Kalebova manželka se z toho zhroutila, on si svoji nenávist ke světu ventiluje prací. Zuřivě se zakousne do případu psychopatického vraha, který bez milosti ubil nevinnou stařenku. Pár dní potom je nalezeno další tělo. Obě vraždy spojuje omluvný dopis a fakt, že vždy bylo na místě činu dokonale uklizeno. Mrtvých stále přibývá a vrah brzy dostane přezdívku pan uklízecí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný thriller založený na zajímavém námětu, jen škoda, že se nevihnul některým zbytečným klišé... jejichž vrcholem je akční a tuctový konec ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film sa točí okolo policajta, ktorý sa snaží vyriešiť sériu vrážd v Salt Lake City. Vrah po sebe vždy upratuje a obete vždy umiestni do nejakého rodinného prostredia. Ak máte radi klišé, tento film vám ich ponúka na každom kroku alebo vždy, keď sa Baldwin objaví na obrazovke. 1/10 ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Jaká je největší chyba tohoto snímku, ehm, jak bych to řekl... NUDA! Na plátně se v podstatě celou dobu nic neděje, a asi tak jediné, co diváka zaručeně zaujme, je konec. Tedy ne, že by byl tak úžasný jako např. u geniální "Sedmičky" Davida Finchera, ale spíš proto, že divák se na konec těší, protože ví, že alespoň tam se už určitě něco dít bude. A dějová linie, která se týká syna Stephena Baldwina, mi přijde úplně zbytečná, ale hlavně NEVYUŽITÁ. V žádném případě nemůžu dát víc jak **. Je mi líto. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama