Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Vítejte v Retroville! Nevystrkujte ruce z rakety, držte se v bezpečné vzdálenosti od masožravé rostliny, která žere pouze holky, a dávejte pozor, abyste nešlápli na neviditelného křečka. Divíte se, odkud se všechny tyto úžasné věci berou? Proč? Samozřejmě od Jamese Izáka Neutrona, geniálního chlapce z města Retroville. Jimmovy úžasné vynálezy mu usnadňují život a činí ho zajímavějším, pokud ovšem fungují tak, jak mají. Což se stává jen málokdy. Ale pro Jimmyho, jeho robopsa Goddarda a jeho kámoše Carla a Sheena je každý elektrický zkrat novým dobrodružstvím. (TV Nickelodeon)

(více)

Recenze (4)

CrazmydRed 

všechny recenze uživatele

Komentujem prvá? No fajn: James Isaac Neutron (a.k.a. Jimmy) je zázračné dieťa žijúce v Retroville , ktoré vo svojom voľnom čase vymýšľa svojské a, pravdupovediac, nie vždy efektívne vynálezy. Je veľmi inteligentný, čo určite nezdedil po svojom tatkovi, jeho domáce zvieratko (urob-si-sám) Goddard je robot. Celkom zaujímavé charaktery: učiteľka majúca slabosť pre Indiana Jonesa, hyperaktívny kamarát Sheen, ktorý fičí na cukroch a Carl, ktorý má slabosť pre lamy a je pre zmenu zamilovaný do Jimmyho matky sa tiež podielajú na skvelej atmosfére. Podľa mňa decentne zvládnutý seriálik. Nechýba vtip a mne osobne sa najviac páčila časť s odkazom na Quentina Tarantina :) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Jimmyho Neutrona jsem sledoval na Super RTL a dalo se to, animace byla sice nic moc, ale seriál v podstatě vycházel z celovečeního filmu o Neutronovi z roku 2001. Ten jsem viděl taky, ale netuším o čem byl. Dneska s Neutronem žádná show není, což je pro mě překvapením, kdysi býval celkem populární postavou. 3* ()

Reklama

Devils_PIMP 

všechny recenze uživatele

No tak ne vse nudilo, to ne, jen me to vse nebavilo. Az moc pritazene za vlasy, az moc okate, az moc pricukrovane a animace, ktera mi proste nesedi. /sledovano v nemeckem jazyce ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Moc jsem od tohoto seriálu neočekával a udělal jsem dobře. Příběhy mě nezaujaly a animace je mi od srdce odporná, postavy nesympatické a celý seriál kompletně trapný. Neberte mě jako odsuzovače pohádek pro děti, mám pár oblíbených animovaných amerických pohádkových seriálů ale promítání tohoto díla dětem by mělo být trestné, protože jde o řízenou degeneraci. Za mě jednoznačný odpad! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V poslední epizodě se seriál "cross-overem" spojuje s dalším seriálem stsanice Nickledeon The Fairy OddParents. (ManOfPhoenix)
  • Jimmyho pes Goddard je pojmenován podle amerického fyzika Roberta Goddarda. (kellne)

Reklama

Reklama