Reklama

Reklama

Řekni to psem

  • Slovensko Povedz to psom
Trailer

Obsahy(1)

Dita (Berenika Kohoutová) místo vytouženého miminka dostane od svého přítele Filipa (Igor Orozovič) mladou border kólii, přestože nikdy žádného psa nechtěla. Navíc Ditě pejskařská komunita připadá směšná a nesnáší psí exkrementy. Celý příběh začíná tím, že do jednoho šlápne. Opravdu to znamená štěstí? (CinemArt)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Tominni 

všechny recenze uživatele

Berenika dostane psa, aby zahnal smutek z následného rozchodu, což bude tím krokem ke štěstí, přestože psa nikdy nechtěla. Celkem lehce zapomenutelný film, který ničím prostě nezaujme a zmizí v zapomnění, na druhou stranu - není to ani žádný trapas. Možná kdybych byl zarputilým pejskařem, pak by to bylo lepší hodnocení, ale takhle to jsou slabší dvě *. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Neschopnost českých tvůrců napsat chytlavý dialog mezi dvěma lidmi je zde maskována pokusy o rozhovor mezi člověkem a psem, které logicky vyznívají do ztracena. Snímek je jako stvořený pro ospalé nedělení odpoledne na komerční televizi, takže prázdné sály v kinech snad ani nikoho nemohly překvapit. Benoni je květák, Kohoutová je však znovu k sežrání. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o strašně sterilní film co Vám nic nedá naopak něco sebere (85minut Všeho času) . Dita se rozejde s přítelem poté co ho načapá se svou šéfovou tak, že zůstane sama   , ale za to se psem co jí ten přítel domluvil od kamaráda na hlídání. A tady je největší problém filmu většinou mu to vyčítá a stěžuje si na to přitom on sám jí několikrát nabízí, že si ho vezme k sobě ve filmu je i naznačeno, že ačkoliv ji chtěl opustit byl zase té vůle, že nechtěl, aby byla sama , ale měla někoho k sobě což je od něj zase pěkné a ne, že ne film se ani nesnaží zdůvodnit jaký spolu ten problém měly jestli sexuální nebo vztahový prostě nahodí hotovou věc . Dále pak Dita se většinu filmu lituje k čemuž nemá žádný důvod je jí do 40 let  nemá žádné děcka , ale ani žádné závazky a jak je řečeno je to pěkná ženská tak kde je problém? Ve filmu ani žádné normální chlapy nenajde matka jí domluví  schůzku s jakýmsi prachatým blbečkem a ona sama si domluví schůzku s jakýmsi prototypem alfasamce a alfapejskaře ten chlápek co ji sbalí si vyloženě pro ni chodí . Ve filmu není ani žádná romantika on se za celý film pokusí jen jednou jí dát kvítko a většina filmu vypadá tak, že tam vleze se svou  fenou a mluví o své feně  až na konci se políbí ,ale to všechno přijde na poslední chvíli.  Dále pak Dita v jedné scéně přemýšlí , že dá psa do útulku pak ,ale si to rozmyslí a nechá si ho přitom kdyby použila rozum tak zjistí, že borderky se prodávají  zhruba od 11 000 nahoru pokud jsou s papíry tak i 20 000 a výše tuhle informaci zjistit mě dalo 5 minut tady se s tím ani nepracuje. Jinak hlavní song zde ani nezazní je až ke konci, ale ve verzi  bez zpěvu a u titulků , ale zase ve verzi s chlapem nechápu ten trend rvát do trailerů písně co zde ani nezazní.  40 procent ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Je to hrozně jednoduchý a hlavně předvídavý film. Hnad jak něco předtsaví, tak je úplně jasné, kam to povede. Děj je celkově fajn, ale je v něm několik klišé a zvláštních dialogů. Prezentace je hrozně obyčejná, film nevypadá špatně, ale není téměř ničím výrazný. Herecké výkony jsou fajn, víc se toho o nch říct opravdu nedá. Zkrátka toho od tohoto filmu moc nečekejte, je to průměrná romantická komedia, jediné, co jí odlišuje od ostatních, je pejsek, který uznávám byl moc roztomilý. 5/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprostá tragédie. Tohle nebyla ani komedie, ani romantický film, tohle byla totální nuda. Možná ještě rozjezd by malinko ušel, ale od půlky filmu je tempo filmu nulové. Herecké výkony jsou taky hrůza - Kohoutová nijaká, Benoni spíš divný, Vagnerová totální prkno a Žilková až nechutná. Tenhle film je lepší nevidět. Jediné, co stojí za zmínku, jsou hezcí psi. Nejhorší je ovšem scénář, který třeba vůbec neřeší, že hárající fena za sebou nechává spoušť. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)
  • Autorka scénáře Irena Obermannová o své inspiraci k napsání příběhu dodává: „Tenhle scénář jsem začala psát, když jsem byla totálně zoufalá a řekla jsem si, že bych potřebovala vidět nějaký milý, romantický film o lásce, kde všechno dobře dopadne. Takže na začátku toho celého byl pocit. Potřeba filmu, který pohladí. Řekni to psem ale nevidím jen jako film o pejskařích. Ostatně já sama psa nemám. V pejskařské komunitě totiž komunikují i ti, co to neumějí. Samotáři, morousové i podivíni, staří s mladými… Je to příběh o nás, co si často neumíme říct ty nejobyčejnější věci – třeba: ‚Mám tě rád.‘ V tomhle příběhu to nakonec za ty dva řeknou jejich psi.“ (rakovnik)

Reklama

Reklama