Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Fred právě složil zkoušky v řízení brontojeřábu a jde to s kamarádem oslavovat do bistra, kde jako servírka pracuje dobromyslná Betty. Ta se v dobré víře ujme Vilmy, kterou považuje za bezjeskyňkyni, netuší však, že dívka pochází z bohaté rodiny a že právě utekla se snobské hostiny, kde ji chtěl o ruku požádat bohatý Chip Rockefeller. Fred se pokouší sbalit Betty a přitom dohodí Vilmu Barneymu. Další den se čtveřice vydá na pouť, kde Fred zjistí, že si rozumí spíše s Vilmou než s Betty, zatímco u Barneyho je tomu právě opačně. A tak se kamarádi dohodnou, že si přítelkyně vymění. Potom však Vilmu najde matka Pearl a přemluví ji, aby se vrátila domů, alespoň na otcovy narozeniny. Dívka souhlasí, ale pozve na oslavu také své nové kamarády. Když Fredův malý dinosaurus zničí hostinu a Pearl Freda vyhodí, jde Vilma s ním. Lstivý Chip Rockefeller se však potřebuje s Vilmou oženit za každou cenu. Má totiž velké dluhy, které chce zaplatit z jejího bohatého věna. Připraví na Freda podraz a také ho obviní z krádeže drahého šperku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

celé je to zbytečné, ale tenhle casting si zasluhuje zapsat do análů, všech komediálních průjmů jako vrchol ubohosti a ohavnosti.... všechny ty otravný, nepříjemný ksichty by měly vystavit ve všech castingových agenturách, aby si to podobní Baldwinové a jiné zoufalé zrůdy rozmysleli, trápit unavený poctivě pracující lidi, když si chtějí v neděli odpoledne nechat vymýt mozek televizní zábavou... příště radši Pillcher nebo Trošku českého humordu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Našinec není cizinec a tak nás Hanna-Barbera jabadabadů kultůra ne tak úplně zasáhla, ale i tak Levantova jednička měla něco málo k nabídnutí.......zkuste jenom vedle sebe postavit Marka Addyho a Johna Goodmana. Tohle celé je jednoduše špatně - jako obrázek od dvouletého dítěte........spousta tahů, spousta batviček, ale výsledný efektem je pouze čmáranice. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

>Předkračování< vydařené kamenožer tovné komedie, leč onoho specifického humoru a vypointovanosti této nedosahující... I tak však stále přijatelně zábavné. Viva Rock Vegas, byť v podání poněkud pop kulturním... :-) - - - P.S. Zcela nepochybně však celkový dojem degraduje již tradiční českonovácký debilní dabing, který dělá spolu s ořezem obrazu do formátu 4:3 z této svébytné taškařice otravnou záležitost, hodnou televizního našince. Možná i to je důvodem zdejšího (oproti IMDb velmi nízkého) hodnocení, není totiž důvodu domnívat se, že by toto souviselo nějak s kritickou inteligencí účastníků této databáze... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Cast - Meet The Flintstones/Viva Rock Vegas ,2. Jimmy Cavello & His House Rockers - Rock, Rock, Rock ,3. Rev. Horton Heat - Rock The Joint ,4. Nick Lowe - 7 Nights To Rock ,5. Bill Haley & His Comets - Rock-A-Beatin' Boogie ,6. Robbie Fulks - Rock Bottom, Pop. 1 ,7. Donnie Iris - Love Is Like A Rock ,8. Alan Cumming - This Isn't Love ,9. B.B. King - Rock Me Baby (Live) ,10. Susan Tedeschi - Rock Me Right ,11. Johnny Burnette & His Rock 'n' Roll Trio - Rockabilly Boogie ,12. Nick Lowe - Half A Boy And Half A Man ,13. Moon Mullican - Moon's Rock ,14. Ann-Margret - Viva Rock Vegas ,15. David Newman - Bedrock Bedlam , ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka špatného číslování - dvojka, ale ve skutečnosti jde o prequel. Jinak nemám důvod házet odpad, či obecně extrémně nízké hodnocení. Goodman byl jako předešlý Flintstone rozhodně lepší, animatroniku nahradilo CGI a obecně už nic nebylo tolik kreativní - od kostýmů, po třeba lokaci Rock Vegas, vše vypadalo až příliš moderně a tedy odbytě, byť byla snaha udržet kamennou estetiku. Příběh na druhou stranu nebyl o nic horší, než v předešlém filmu - přihlouplý s nějakou tou zápletkou a parodováním třeba závislosti na herních automatech. Humor ze začátku sázel na lehkou oplzlost, což se mi zdálo trochu zoufalé, naštěstí od ní postupem času ukročil. Jak říkám, tak hrozný film to není a protože jsem si jeho předchůdce oblíbil, beru ho jako překvapivě příjemnou výplň. /// Viděno na Primě s českým dabingem. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • V kanceláři Rockefellera (Thomas Gibson), majitele casina, můžeme vidět expresionistický obraz "Výkřik" slavného norského malíře E. Muncha. (liquidia)

Reklama

Reklama