Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Maloměstská dívka Tess doprovází svého přítele Lea do opuštěné továrny hluboko ve švédském lese, kde on a jeho přátelé pořádají největší skandinávskou akci LARP (live action role play). Všichni účastníci kromě Tess jsou profesionální hráči LARPu a ona se snaží zapadnout. Když se přátelé zrovna nepřipravují na akci, plánují večírky s grilováním u jezera. I přes varování správce skupina nastartuje elektrický systém opuštěné továrny. Netuší však, že zde došlo k hrůzné lidské oběti a zapnutím proudu probudí v budově zlou sílu. To, co začíná jako hra, se brzy stane bojem o přežití, kde nikdo neví, komu věřit, a kde se z přátel stávají nepřátelé. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

B3n odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživný programovací hnus. Epizódy mohli byť polovičné, dielov stačila polovica. Celovečerný film by bol nabitý akciou, takto sme dlhé minúty sledovali prskajúcu elektrinu v zábradlí, ktorá putuje rýchlosťou chôdze. Takisto horor nie je zďaleka jediný žáner, kam by som tento hnoj zaradil. Homosexuálna dráma, kde chlapi sú buď citom presiaknuté bábovky, kurevníci bez horného mozgu, alebo alkoholici. Ženy samozrejme nadmieru schopné. Netrénovaná žena bez problémov fyzicky premôže a zavraždí dvojnásobne väčšieho chlapa. O pár rokov sa na týchto skvostoch budú ľudia baviť. Ak niekomu nevadia takéto absurdity, tak si to pozrite, ale s vedomím, že pozeráte celovečerný film, natiahnutý do ôsmych dielov. Pekná je tu akurát občas atmosféra opustenej továrne. LARPu  sa venuje len prvých pár dielov, potom nasleduje chaos. Príbeh podpriemerný, v podstate banálny.  Ale u týchto programovacích seriálov nejde o príbeh ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„POKOUŠELI SE TADY PŘESUNOUT VĚDOMÍ Z JEDNOHO ČLOVĚKA DO DRUHÝHO…“ ///    Když je celej první celkem nudnej, páč nás seznamujou s postavama, tak jsem to schopnej zkousnout. Pak se začne rozjíždět hlavní zápletka… a vlastně nic se zase neděje, takže nás začnou znova seznamovat s těma samejma lidma. Prej že si máme vystačit s tou továrnou a náznakem „zla“. Chápu, že jen naznačujou, páč to zlo je fakt divný. To už jsou strašidelnější některý ty lidi. Nejstrašidelnější je ovšem celej ten seriál, páč to má hovno tempo a je to roztahaný jak pracovní tejden. Když do konce chyběj dva díly, tak furt kurva věřím, že… zbytečně, páč je mi úplně jedno, co se s těma lidma stane a závěrečná pointa je stejná, jako celej seriál.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Live Action Role Play. 2.) Zjistím, že po železe neběhaj jen tankisti.  /// Thx za titule „saurix“.       /// PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

Reklama