Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Stillwater je úspěšný spisovatel, zamilovaný do své ženy a otec dvou krásných dětí. Jeho životní sen se rozpadl, když se na scéně objevuje jeho klon v podobě sériového vraha. Ten se objeví v jeho domě, aby ohrožoval jeho totožnost a život. Výsledek biologické zkoušky vyšel špatně, protože Martyho DNA bylo mylně použito, klon začíná být přesvědčený, že Marty mu ukradl život a chce ho vystrnadit z cesty. Co následuje je hrůzná vražedná hra na kočku a na myš…. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Americký thriller o spisovateli, který se ocitá uprostřed noční můry děsivější než všechny romány, když se jeho rodiny pokusí zmocnit jeho psychopatický dvojník..... Tak tohle byla docela síla - to vydržet dokoukat. ()

Reklama

raduna01 

všechny recenze uživatele

Skupina vědců zkouší vyrobit perfektního vojáka pomocí klonováním. V den, kdy se klon narodí, Marty Stillwater (Stephen Baldwin) spisovatel mysteriózních novel cítí, že se stalo něco divného mimo jeho tělo a mysl. O sedm let později Marty zjišťuje, že jeho dvojník má úplně stejné fyzické vlatnosti, ale osobnost vraha. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama