Reklama

Reklama

Samci versus samice

(seriál)
  • Francie Mâles vs Femelles (více)
Francie, 2018, 3x52 min

Režie:

Yannick Haennel

Obsahy(1)

Najít svou spřízněnou duši vyžaduje energii, trpělivost a vynalézavost. To není jen naše téma... Dokážou být úžasní a svůdní, někdy jednoduše neodolatelní. Samci africké savany jsou však také nevypočitatelní. Dokážou být velmi smyslné a žádoucí, opravdové svůdkyně. Samice africké savany jsou však také komplikované. Muži jsou z Marsu. A ženy z Venuše. Stejně tak to platí v přírodě. Jsou prostě odlišní. Jednoho krásného dne, nebo jedné krásné noci se však jejich cesty protnou. Protože ani uprostřed rozsáhlé savany nelze uniknout volání přírody. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný vizuál, na ktorom si fakt dali záležať. Na druhej strane ten rádoby vtipný komentár je taký menej profesionálny, hoci informačne to hodnotu má. No a zábery na páriace sa levy, opice a hrochy, to ma nejak nebralo, až mi to prišlo miestami nechutné: https://dokumenty.tv/samci-versus-samice-komplet-1-3-dokument/ ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné a zajímavé. Jen se mi příliš nelíbilo, že bylo podáváno jako by šlo o muže a ženy. Jinak nepopírám, že je tam s lidmi spousta společných jmenovatelů. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Celý dokument je podán humornou formou a popisuje odlišný přístup k samicím a samcům napříč různými druhy. A to porovnání rozhodně zajímavé je. I svou grafickou podobou a hudbou se dokument jasně odlišuje přestože některé věci jsem už slyšel jinde a ve třetím díle se tvůrci zlehka opakovali. ()

Reklama

Reklama