Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sean Linden nyní trénuje hokejové mužstvo v rodném městě Charlotte v Severní Karolíně. Vzhledem k finančním potížím majitel klubu, aniž by mu to řekl, prodá tým společnosti s názvem Better America, vedené mediálním magnátem Richmondem Claremontem. Sean nesouhlasí s tím, že majitel najal drobnou blondýnku Jessie, aby mu pomáhala jako druhý trenér. Claremont rozhodl, že hokejisté budou vystupovat pouze ve speciálních exhibicích a pouze v roli poražených. Bude to rodinná zábava bez hokejového násilí. Zpočátku jsou hráči svolní; mají za to dobře zaplaceno, později se jim to začne zajídat a vzbouří se. V jednom zápase, kde mají za soupeře mužstvo Ice Breakers, se pustí s plným nasazením do opravdového hokejového klání... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (7)

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Průmerná sportovní komedie, která je místy až přehnaně stupidní, ale na pobavení a chvíli odpočinku poslouží dobře. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Béčková televizní zábava, kde hlavním tahounem hokejové komedie je Stephen Baldwin a Gary Busey, který hraje zlého podnikatele. 15% ()

Kovaja odpad!

všechny recenze uživatele

Ach můj bože tak s jedničkou se to nedá naprosto srovnávat.U filmu sem rostl jak nikdy,takhle zničit film o hokeji to je trestuhodné ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Mnohahlavý filmový národ považuje původní Slap Shot za nedotknutelnou klasiku mezi sportovními filmy. Je to asi mým dáno mím neznabožstvím, ale já osobně upřednostňuji toto kritikou vláčené volné pokračování, mající přesně tu klišovitě jednoduchou linii, kterou u sportovních komedií hledám. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie už tak podpriemernej jednotky, ale tá mala aspoň ako takú úroveň. Ale toto malo byť čo? Namiesto hokeja tu nacvičovali divadlo a trénerom na jednej strane bol teploš a na druhej žena, ktorá v hokeji zatienila mužov? Tento film je hanobenie hokeja a ak to mala byť komédia, tak nesmial som sa, pretože po väčšinu filmu som sa cítil trápne. Herecké obsadenie nesympatické. Scenár opäť biedny. Slap Shot séria je jeden z najhorších športových filmov, aký som kedy videl. /20%/ ()

xhonza5 

všechny recenze uživatele

Sám jsem hokej hrál, ale pro zábavu publika? Zábava to má být tak jako tak, tohle je šaškárna. Když už, mají dělat ze sebe šašky obě mužstva. ()

Reklama

Reklama