Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sean Linden nyní trénuje hokejové mužstvo v rodném městě Charlotte v Severní Karolíně. Vzhledem k finančním potížím majitel klubu, aniž by mu to řekl, prodá tým společnosti s názvem Better America, vedené mediálním magnátem Richmondem Claremontem. Sean nesouhlasí s tím, že majitel najal drobnou blondýnku Jessie, aby mu pomáhala jako druhý trenér. Claremont rozhodl, že hokejisté budou vystupovat pouze ve speciálních exhibicích a pouze v roli poražených. Bude to rodinná zábava bez hokejového násilí. Zpočátku jsou hráči svolní; mají za to dobře zaplaceno, později se jim to začne zajídat a vzbouří se. V jednom zápase, kde mají za soupeře mužstvo Ice Breakers, se pustí s plným nasazením do opravdového hokejového klání... (Nova Cinema)

(více)

Recenze (7)

Kovaja odpad!

všechny recenze uživatele

Ach můj bože tak s jedničkou se to nedá naprosto srovnávat.U filmu sem rostl jak nikdy,takhle zničit film o hokeji to je trestuhodné ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Béčková televizní zábava, kde hlavním tahounem hokejové komedie je Stephen Baldwin a Gary Busey, který hraje zlého podnikatele. 15% ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie už tak podpriemernej jednotky, ale tá mala aspoň ako takú úroveň. Ale toto malo byť čo? Namiesto hokeja tu nacvičovali divadlo a trénerom na jednej strane bol teploš a na druhej žena, ktorá v hokeji zatienila mužov? Tento film je hanobenie hokeja a ak to mala byť komédia, tak nesmial som sa, pretože po väčšinu filmu som sa cítil trápne. Herecké obsadenie nesympatické. Scenár opäť biedny. Slap Shot séria je jeden z najhorších športových filmov, aký som kedy videl. /20%/ ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Průmerná sportovní komedie, která je místy až přehnaně stupidní, ale na pobavení a chvíli odpočinku poslouží dobře. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu hrají i skuteční hráči NHL, a to Dave Babych – jako jeden z hráčů týmu Chiefs, a Chris Chelios – jako host v televizním studiu. (fisus)

Reklama

Reklama