Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když Marge prohlásí, že je Líza cvalík, netuší, co tím způsobí… (TV Prima)

Recenze (6)

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako tento díl ujde.Je sice kratší,než-li původní díly,ale je docela komický.Dávám 2 hvězdy.Epizoda je zaměřená hlavně na talentovanou Lisu,která má deprese a je mírně otylá.Ostatní členové rodiny taky ujdou.Scény s lunaparkem jsou dobré a Bart tropící alotrie také.Popravdě kratší epizody seriálu Simpsonovi tolik nesvědčí a proto dávám této epizodě jen 40 procent a pouze 2 hvězdy.Jinak tato epizoda ujde. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za úvod s aquaparkem nechávám zasloužený průměr, následná potřeba poukazovat na bodyshaming ve mně vzbuzovala pocity na zvracení. Tohle má být RODINNÝ seriál, ne reklama na pocit, že být tlustý je ok. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, ve kterém Homer zavzpomíná na své mládí a zavítá do proslulého aquaparku, jenž se od jeho poslední návštěvy změnil k nepoznání. Ani tato změna mu však nezabrání v tom, aby opět alespoň na chvíli zažil jednu pořádnou adrenalinovou jízdu. Ta si však vyžádá své „oběti“ na Líze s Bartem. Zatímco Bart je náhlou životní změnou ovlivněn pozitivně, Líza ji nese těžce a vygraduje až návštěvou hypnoterapeutky. Jeden z průměrnějších dílů 33. řady, který přináší rodičům jedno životní moudro, jež zní „Základní věc, kterou rodiče nikdy nesmí dítěti udělat, je říct mu jak ve skutečnosti vypadá.“ 🙂 (02.03.2022) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • V epizodě zazní úryvek písně „I Wanna Rock“ od Twisted Sister. (Duoscop)

Reklama

Reklama