Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká atomová ponorka Richmond se plaví k pólu. Na palubě jsou taky civilisté ledoznalec Harry, expertka na velryby Laura a Dick - konstruktér speciální miniponorky, z které mají zkoumat led a velryby. Právě ve chvíli, kdy je miniponorka na průzkumné výpravě, narazí do Richmondu ruská ponorka a Richmond klesne ke dnu. Dick s Laurou se vracejí, aby se pokusili o opravu. Harry chce přivolat pomoc, ale miniponorka při vynořování nevydrží tlak vody a je zničena (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Jedno z mnnoha miminalistických ponorkových dramat, tentokráte dokonce s jakousi ekologicky-hippiesovskou příchutí, v podobě neuvěřitelně směšně vyhlížejícího, supersečtělého Stephena Baldwina, který jinak nehraje na úrovni tohoto snímku nijak zvlášť špatně. Film nabízí až neobvyklou zásobu srdcelámajících, obětujících se, patetických míst, což vyúsťuje až do mírně směšného posledního úkonu kapitána ponorky. Jestli vás to zajímá, tak se alespoň dozvíte, že pilotovat takovou americkou jadernou ponorku může být docela sranda a zvládne to každý druhý. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Slabé herecké výkony, zlý scenár a nezáživná réžia, to všetko dohromady robí z tochto filmu úplnú nehodu. 1/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Sám jsem se divil, že mě to i docela bavilo. Je to sice evidentně béčko, ale jako takové nenudí, scény a triky nejsou na pohled až zas tak levné, Baldwin sice není nijak sympatický, ale je snesitelný a ačkoliv je to celé totální blbost, slušně to zabaví. Co víc chtít od televize v úterý večer? ()

filipP321 

všechny recenze uživatele

To bylo něco :) Určite poznáte tie scény keď sa oproti sebe rútia dve autá a začína hra nervov, kto dlhšie vydrží a neuhne z cesty, ten vyhráva. Predstavte si to isté s oproti sebe sa rútiacimi jadrovými ponorkami hlboko pod hladinou. Kto vyhrá tento ponorkový súboj Američania alebo Rusi ? ()

Reklama

Reklama