Reklama

Reklama

S Lokim nejsou žerty

  • USA The Simpsons: The Good, the Bart, and the Loki

Obsahy(1)

Loki spojí sily s Bartom Simpsonom v boji proti svojim najťažším súperom v Springfielde po tom, čo ho opäť vyhodili z Asgardu. (Arsenal83)

Recenze (18)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné a zcela zbytečné. Za 4 minuty se tam nestihlo udát nic. Děj nulový a vtipy sotva jen načaté. Pousmál jsem se snad jen nad tlusťochem v brnění Iron-mana. Zbytek je laciný, ohraný a hlavně úplně o hovně. [10 %] ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Podľa názvu som čakal, že v tomto kraťase bude nejaké prepojenie na vynikajúci film Dobrý, zlý a škaredý, no dočkal som sa iba neuveriteľne krátkej prehliadky hrdinov z Marvel vesmíru v podaní obyvateľov Springfieldu. No nechcem zavrhnúť hneď všetky simpsonovské krátke filmy, pretože niektoré sú naozaj podarené :) ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Prakticky mi přišlo, že šlo jen o takovej ten trailer - skeč, co najdeš na COOLu mezi reklamama, akorát že šlo o parodii na Avengers s Lokim a je to na Disney+... no... jako neurazilo, nenadchlo, prostě jen průměr, škoda, že to nenatáhli víc, alespoň na 10 minut, třeba ty "Springfieldský Avengers" měli trochu potenciál, ale stáli tam jen jako kulisa a jedinej gag, kterej z toho vypadl, je krkající Barney. Btw, to v Americe nemaj vratnou zálohu na lahve? Jen se ptám... :D ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Tradiční Simpsonovi, udělají srandu, z čeho to jen jde. Trochu mě mrzí, že to není delší, místy to působilo trochu nasekaně, a když už si dali práci s tím tak nějak natáhnout všemožné MCU postavy, aspoň mohly dostat trochu prostoru. Ale jak říkám, jsou to klasičtí Simpsonovi, takže i v těch pěti minutách se zasmějete. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Krátké skeče na téma Avengers, některé povedené, jiné méně. Škoda že se jim nepovedlo vymyslet komplexnější a delší příběh na celou epizodu. ()

Zajímavosti (2)

  • Mezi postavami na plakátu a v krátkém filmu je několik rozdílů: Helen Lovejoy má na plakátu blond vlasy, ale ve filmu má obvykle šedivé vlasy. Agnes Skinner má na plakátu zrzavé vlasy, ale ve filmu je má obvykle šedivé. (KGBelik)
  • První krátký film Simpsonových obsahující hlasové obsazení ze seriálu. (KGBelik)

Reklama

Reklama