Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (331)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl očekávání nastavená trochu výš, protože jsem se neubránil lehkému zklamání. Jasně, místy je to pořád strašná sranda, u které jsem se v kině tlemil nahlas. Ale spousta scén mi přišla jako nevtipná (či trapná) vata, hlavní postavy mi byly dost nesympatické, na můj vkus tam bylo málo Mácháče a hezkých holek, a celkově mi asi jednička se svým výrazně skromnějším rozpočtem přišla tak nějak čistší, a hlavně původnější, protože spoustu toho, co je ve dvojce, už člověk zná z jedničky, a sequely skoro nikdy nepřekonají svůj vzor, což se mi potvrdilo i zde, i když většina lidí to určitě bude vidět přesně obráceně (viz hodnocení jedničky 61 % vs. 81 % dvojky). ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Po skvělém prvním dílu jsem byl navnaděný na ještě lepší pokračování. Začátek vypadal slibně , ale od příjezdu na Macháč šla kvalita dolů, jako by nevěděli jak dál pokračovata filmařům došel dech. Sem tam ještě dobré, ale spíš natahované konec naprosto dojebaný. Rybí lidi kokotina, většina ženských velmi škaredých. Nemělo to i přes pár skvělých gagů ten spávný šmrnc, takové bez děje, zápletky či nápadu. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ano, opět se mi potvrdilo již zavedené dogma, že Řezník je zkrátka renesanční umělec s nevídaným citem pro detail. I zde totiž dostaneme neuvěřitelnou nálož epicky nekorektního humoru, jenž je citlivě naroubován na příběh tří chlapců, kteří se svérázně vyrovnávají se svými letními láskami na Ibize východu. Všechno od příběhu, scénáře, hereckých výkonů a gagů (nečekaně eskalující dance battle) zde funguje jako fekáliemi a mateřským mlékem dokonale promazaný stroj, takže se před Vámi na ploše čítající 100 minut rozprostře vytříbeně sofistikovaná podívaná, jaká nemá v našem zasmrádlém tuzemském rybníčku obdoby. Pokud tedy máte rádi hudební, herní či právě filmovou tvorbu tohoto extrémně talentovaného člověka, vězte, že Párty Harder – Summer Massacre je tím nejlepším, co nám Řezník (zatím) nadělil. Už teď se vážně nemohu dočkat, s čím dalším přijde příště! (Viděno v kině CineStar Čtyři Dvory České Budějovice) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se toho jako čert kříže, přeci jen nejsem fanouškem jedničky, co sice důkladně reflektovala Řezníkovu tvorbu a názory, ale přehnaně fekální explicitou nejednoho diváka odradila. Dvojku prezentoval jako ještě mnohem zběsilejší odvaz pro nejotrlejší, nakonec mi to nedalo a zkusil jsem. A vůbec nelituju. Protože v rámci mnoha filmových aspektů jsou přesně tyhle originalitky potřeba a kdo se nezděsí lecjakého sprostého slova, tuhle jízdu si náramně užije. [viděno na Netflixu 13.3.2023] ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička. Téměř dvojnásobná stopáž byla využita naplno a díky několikanásobně vyššímu rozpočtu to vypadá mnohem filmověji (a celkově zábavněji). Spirit těžce hrubozrnné teen komedie (o honbě za zásuny a prožití nezapomenutelného mejdanu) pro milovníky zvrhlého černého humoru zůstal plně zachován, tentokrát je ale vyprávění promyšlenější a důmyslnější. Z Ernestova "Uheráka" se stala výborná postava (v jedničce to byla jen přicmrndávající a vcelku otravná karikatura) a jen minimum vtipů netrefilo terč. Předchozí díl hodně lavíroval mezi syrovou genialitou a amatérským humusem. Větší, profesionálnější a vytříbenější sequel i ty nejvíc over-the-top momenty p(r)odává ladněji a divácky přívětivěji. Pořád je to samozřejmě totálně dekadentní náhul, z něhož se bude lidem s "vybraným" vkusem dělat nonstop blivno, technická a řemeslná úroveň je tu ale zkrátka viditelně vyšší (což je jednoznačně plus). Vytuněná multipla, hláškující tatík-doktor a focení dickpicu rulez. Doufám, že to bude mít v kinech úspěch a že se z Řezníka časem stane spasitel současné domácí "lidové" filmové zábavy. 80 % ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v Doksech na diskotéce Sparta a v kempu Bílý Kámen (recepce, chatky, ubytování hlavních představitelů). Dále pak také v areálu Pod Borným. (T-enter)
  • V internetové sbírce vybrali tvůrci projektu více než 1,2 milionu korun. (rakovnik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama