Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (331)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Velkolepá jízda z dílny Mártyho Pohla, která ukazuje vysokorozpočtovou produkci o jednom žhavém létě, třech nadržencích, spoustu mokrých kundiček, rybí lidi a nekompromisní, i když proti minulému dílu poněkud vymněklou dávku humoru. Poněkud vytvrdlé jsou ale čuráky zúčastněných týpků, neherců, kteří si to evidentně opět užili, i když teď v prostředí poněkud méně punkovém, protože jak Řezník Márty povídal, najednou si museli všichni zvykat, že je kolem nich víc lidí, než při Párty Hard. Každopádně opět nahláškovaná jízda, která se jen tak neokouká. A The Tap Tap opět ukazují, že jsou skvělou skvadrou lidí, kteří si ze svého handikepu dělají jednu obří prdel. Klidně bych teď očekával spin-off o Shit Párty aka Táborových lidech. 80% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jak již bylo řečeno - něco, co mělo být nejspíš největší předností filmu je zároveň jeho slabinou - tedy parametry celovečerního filmu. Přiblížení mainstreamu, nasazení do kin je sice super, ale film už nemá takovou dynamiku a kadenci vtipů jako měla jednička. Možná i právě ony vstřícné kroky k mainstreamu znamenají mírné obroušení hran. Párty Hárder sice stále dokáže servírovat brutální i brutálně nechutný humor a rozhodně bych uvítal další díl, ale zkrátka překonat jedničku se nepodařilo. I tak Řezníkovi moc děkuji za něco, co v české kinematografii absolutně nemá obdoby! 7/10 ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tak zas jednou po dlouhém čase může být člověk hrdý na něco, co pochází z České republiky. Když teda přijme fakt, že to je plné kund, píč, kurev, čůráků, blití, píčovin, sraní a obecně inteligentního a vkusného humoru ve všech jeho podobách. Balzám na duši a se špatným hodnocením běžte do píče, zmrdi! 100% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Párty Hárd nasadilo laťku vysoko, ale Párty Hárder ji dokázalo přeskočit, protože se konečně jedná o regulérní celovečerní film. Pohl musel snížit dávkování nekorektního humoru, aby snímek vůbec mohl jít do kin a hlavně starší ročníky nekolabovaly přímo v sálech. Znovu se však jedná o správně perverzní letní jízdu plnou chlastu, drog, fekalit a totálních zoufalců s nosem od koblihy a mrdkou na obličeji. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Iritovalo ma to výrazne menej, ako prvý diel a aj humor mi bol väčšinu času bližší. Sympatické postavy unášané kopou vydarených gagov, zavesených na pomerne funkčný príbeh. Záver na shit-party ma odzbrojil. Nadšenectvo a absencia profesionálneho štábu z toho srší každým okienkom. Nikdy by mi nenapadlo, že v jednom filme uvidím hrať Míšovy šílenosti aj Gutalax. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Závěrečná párty byla natočena v pražském klubu Fuchs2. (Gandalf42)
  • Ve filmu je několik cameo rolí pro české hudebníky. Jmenovitě se ve filmu objevil zpěvák Martin Kocián, kapela Gutalax, brněnský rapper Redzed, kapela absolventů školy Jedličkova ústavu The Tap Tap a také samotný tvůrce Martin Pohl s kapelou Sodoma Gomora. Sám Martin Pohl v jednom rozhovoru řekl, že měl vymyšlené cameo i německého zpěváka Tilla Lindemanna z kapely Rammstein a komunikace se zpěvákem dokonce proběhla. Kvůli covidové situaci a pozdějšímu natáčení však toto cameo nakonec nevyšlo. (Hlavonozec)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama