Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Curdled je film přesně pro mě. Lehce morbidní, krvavě úklidový a Angela Jones je natolik odzbrojující (i Řezník při jejím vášnivém tanci s nožem, na chvíli zapomněl za jakým účelem tam vlastně je :) a sympatická bytůstka, že ji prostě musíte milovat. A navíc mě k mnohému inspirovala.. dračice divoká. :-) ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pekne uletená čierna komédia, ktorá však podľa mňa naplno nevyužila svoj potenciál a rozhodne mohla byť vtipnejšia. Ja som sa tiež bavil len priemerne, ale hlavné je, že film nenudí a mne sa naň dobre pozeralo. Je v tom krv, čo nezaškodí, ale hlavne som chcel opäť vidieť temperamentnú Esmeraldu z Pulp Fiction. ()

Reklama

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zápletka len je to veľmi dlhé stačilo by tomu dať tak 30 minút. Ale je s toho cítiť na 100 honov že na tom robil Tarantino. tento film si určite tie 4 * nezasluhuje maximálne tak 3 a pol. tak za čo sú? za to že vďaka tomuto filmu som natočil svoj prvý amatérsky hraný film Podtlak. A preto musím nejako tomuto filmu vyjadriť svoje ďakujem. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Film, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli může čerstvě useknutá hlava mluvit a možná vám na to i odpoví. Film, který si mě udržel až do závěrečných titulků díky spanilé, dětinské a možná až příliš švihlé Gabriele, jejíž zápal pro vraždy mě na jednu stranu skoro děsí, ale na tu druhou si říkám, každej z nás má v sobě nějakou úchylku a mít já pro tu svou takový zápal jako ona, tak..., no raději nic. Méně je někdy více, což se tu vyplatilo, jednoduše udělaný film se slušným obsazením a třešničkou na dortu v podání vraždících bratrů Tarantino-clooneyových. 50%, v tomto případě ale hodně milých. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Brum, brum, brum... brum, brum, brum... nejde mi to na rozum." Vypůjčeno od Samsona. No jo, uklízečky jsou holt holky strašidelné... a některé si při práci i radostně broukají! Ahoj, holka moje. Už tenkrát, když mě, Bruce Willise osobně :-) vezla bosá taxikářka Esmarelda Villalobos, připadala mi s těmi dotazy (např. jaké to je, umlátit někoho k smrti holýma rukama a jak se teď cítím) trošku úchylná. I když říkala že není. A měl jsem pravdu! Angela Jones opravdu je úchylná. Je to v ní, jako v koze. Chudák nejistý, tápající a skutečnou lásku (ke krvi) hledající sériový vrah William Baldwin, narazil jako kosa na kámen. Ale tak aspoň si ještě parádně užil – Gabrielin hříšný tanec s nožem, fakt vymazlený morbidní balet, a pak na malou chvilku i souznění duší. A udělal své milé velkou radost, i do budoucna (vydržte u titulků až do konce). Co chtít od života víc. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama