Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic nekecávat, Cindy je prostě megasamice a na Baldwinově místě bych si natáčení pořádně užil, ale vlastně co, vždyť já jsem si to taky pořádně užil. Film má tempo, vtip, akci, hlavní hrdinové jsou sexy a to, že zdejším odborníkům tam chybí výuka matematiky je jen jejich problém. No a ten sex ve vlaku? Tak samozřejmě, aby měla ta šukačka pořádný grády musel bych tam na Cindy vlítnout já, ale mě si v tu dobu už zabrala Angelina Jolie a Paz Vega, chtěli totiž zkusit trojku s tím nejlepším, takže Cindy měla bohužel smolíčka a musela se hold spokojit s druhou ligou, což je proti mě každej chlap, včetně Baldwina. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $11,534,477Tržby Celosvetovo $32,334,477║ čakal som ďaleko väčšiu hrôzu ale nakoniec celkom pozerateľné aj keď nechápem toho dobráka investora čo sponzoroval tú peknú rozpočtovú sumu, inak béčkový príbeh újde, nenudí, akcia slušná /50%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako komedie tragické, jako akčnák slabé a jako drama podprůměrné. Tak jako tak více než 2* z toho prostě nedostanu a to ani při pohledu na ex-modelku Cindy Crawford. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Akcni pohadka nabizi krome provareneho pribehu uz jen ucast exkluzivni modelky Cindy Crawford, ktere to naramne sekne - i kdyz coby herecka - no radsi pomlcim. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Main Theme (2:22) ,2. At Home (0:41) ,3. Explosion (0:57) ,4. Searching For Kathryn (1:16) ,5. Target Found (3:09) ,6. Ambush (0:53) ,7. Discussion At The Hotel (2:37) ,8. Resting (0:55) ,9. Getting Information (0:36) ,10. Electronic Search (1:45) ,11. Escape From The Train (2:04) ,12. "Give Me Your Best Shot" (1:59) ,13. Surprise Attack (1:14) ,14. Final Confrontation (1:34) ,15. End Credits (4:43) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto Joelovi Silverovi nevyšlo. Ako štvaná zver stála 50 miliónov, ale na celom svete ich zarobila len trápnych 26. Ale to tak dopadne, ak si do tímu naverbujete modelku Cindy Crawford. Už titulkový beh ranným slnkom zaliatou plážou naznačuje, že slávny producent (Smrtonosné zbrane a aj pasce, 2x Predátor) nemieni prehajdákať možnosť a mieni jej telo ukazovať pri najbližšej príležitosti. Ak ju máte radi, prídete si na svoje (vrátane vlakovej erotiky). Mizernému režisérovi sa podarilo dať dokopy aspoň hŕstku fajn scén (termovidenie, automobilová naháňačka). Ale inak krvavo obstojne zvládnutú akciu podráža slabé zlo (KGB) a fakt, že William Baldwin je ako akčný hrdina ešte slabší, ako Christian Slater v Operácii Zlomený šíp. Vo vedľajšej úlohe zaujme nie ani tak protivná Salma Hayek, ale skôr Jenette Goldstein alias Vasquez z VOTRELCOV. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, jen pár průměrně akčních záběrů, slabší atmosféra, bohužel i řada logických nesrovnalostí, které se divák snaží překousnout, jak jen to jde..Podle mě problém filmu je, že není příliš originální a lehce kopíruje něco, co už tady bylo.Hlavním magnetem filmu (páni si přijdou na své) je pak bezesporu světová top star s krasnou pihou na tváři Cindy Crawfordová (dokonce částečně odhalená, snad bez dublérky), bez ní by byl film o ničem. Zajímavý komentář: Pshimi ()

movie 

všechny recenze uživatele

Scénář je sice brak, ale Crawfordová je super.Ale ty čtyři hvězdy nejsou jenom za její výskyt v tomto akčňáku ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mocná KGB se netrefí do ubohý právničky. Není divu, že se Vaše země rozpadla." Nemám nejmenší slabost pro vychrtlé věšáky na prádlo, ale Cindy Crawford je úplně jiná liga. Jen kvůli její vizáži patrně vznikl tento snímek, ve kterém sice jako advokátka Kate neustále prchá, ale přesto si vždy najde čas na učesání, převlečení, boty na vysokém podpatku a trochu sexu. Přiznám se, že jinak bych to snad ani nechtěl a nic víc jsem od toho nečekal. Chvílemi to dokonce bylo vtipné, o což se nejprve starala temperamentní bejvalka Rita, poté to převzal jedinečně uvolněný šéf Meyerson a nakonec se přidal i ruský gauner Kazak trefně namluveným vzkazem na záznamníku. A kdyby se hrdina Max styděl, tak mu levně udělám dabléra na tu soulož ve vlaku. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybí víc nadsázky. V 90. letech se natočila hromada hloupejch akčních filmů, ale prostě tam byly třeba nějaký ty hlášky a trochu humoru na odlehčení. A když už nic jinýho, tak to mělo třeba lepší herce. Jenže William Baldwin je dost tragickej a Cindy Crawford je sice hezká, ale to je asi tak všechno. Akce tam teda nějaká je, ale působí to strašně Béčkově. Každý auto exploduje, jak kdyby bylo nacpaný dynamitem, záporáci nedokážou trefit ani vrata od stodoly, atd... A od chvíle, kdy Baldwin naskočí na vlak, už je to spíš tragikomedie. Pro mě byla na celym filmu nejlepší Salma Hayek v asi 3-minutový roli, když přišla Baldwinovi vrátit jeho věci. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádným extra příběhem tenhle film zrovna neoplývá, vlastně je to naprosto typckej příběh o detektivovi a jeho klientce, kterou má chrínit, ale jelikož oplývá spoustou akce, tak místo na nějakou větší nudu neni, je sice pravda že William Baldwin neni zrovna nějakej super akční hrdina, ale zvládá to obstojně a když už mu dojde dech, tak je tam Cindy Crawford na kterou se dá koukat vždycky ()

choze 

všechny recenze uživatele

Oddychový akční thriller s přímočarým scénářem vylepšeným mnoha fajn drobnými nápady, s řemeslnou režií, svižným tempem, dostatkem slušné akce, kterou ještě nehyzdí počítačové exploze, s vtipných hláškami a s ústřední dvojicí a záporákem, kteří mě baví. A který jsem už viděl x-krát a kdykoli si ho rád zopakuju, byť je to jen zábavná jednohubka a ne taková pecka jako podobná Cobra (oba filmy vznikly podle stejné knižní předlohy a Sly měl hrát i tady) nebo Nájemní vrazi (kde Sly chránil Julianne Moore - i ta tady původně měla hrát). Celé to působí jako poslepované z jiných filmů z pětadevadesátého - za záporáky jsou Rusové jako ve Zlatém oku (vidět je hackovat západní počítače je s odstupem času docela nepříjemné), pak tu máme půvabnou hrdinku coby oběť hackerů (Síť), nebo závěrečný megavýbuch staré nákladní lodi jako ve Zděšení. Jinak Cindy bych za její výkon kotníky neokopával - zahrála to tu naprosto adekvátně a taková kost na filmové plátno jednoznačně patří. A ten starej lišák Silver ji dokonce přiměl střílet s prsama venku. Wow. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Cindy zpět na přehlídková mola a Williama z rodu Baldwinů nechť si vezme sebou. Režiséra Sipese žduchnout do moře s traverzou na zádech z mola přístavního. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku atraktivní hollywoodská akčňárna, která se může pochlubit především strhujícím tempem, které má při solidní stopáží téměř explozivní drajv. Cindy Crawford není dobrá herečka, avšak jako sexy symbol? Proč ne. Baldwin je překvapivě sympatický a dohromady tvoří solidní dvojku. I když scénář je jednoduchoučký a dějových nedostatků je zde dost, na všechno zapomeneme díky strhující a překvapivě zručně natočené akci. Je jí tu hodně a dobře se na ní kouká (opravdu geniálně nasnímaná je scéna výbuchu apartmánu). Za pozornost stojí i atmosferická hudba Marka Manciny. Béčkovitá jednohubka jak vyšitá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jak si mohl někdo dovolit pronásledovat světovou topmodelku? Někdejší agenti KGB můžou všechno, takže ani Cindy Crawford není v bezpečí. Coby právnička se stává terčem nelítostných zabijáků, v téhle štvanici jí pomůže tak akorát sympatický detektiv s tváří Williama Baldwina, který netuší, komu může věřit. Prvně dá sprchu on, pak ona a společně zlikvidují několik bad guys. Samozřejmě béčko jak vyšité, ale pamatuji si hlavně hodně solidní tempo, které při devadesátiminutové stopáži moc „nenechalo“ vydechnout. Scénář je samozřejmě sešitý v poklusu a plný nelogických momentů, ale zručně natočená akce, nadstandardní dávka pyrotechnických rošád i Cindyino tričko, které se postupně velmi zajímavě rozpadá, tvoří velmi atraktivní mix. Padesátimilionový rozpočet je prostě znát, Joel Silver má čuch na explozivní akci (výbuch apartmá, skok do vlaku, honičky v autech). Škoda zbytečně uspěchaného závěru. Za mě béčková srdcovka 90. let, zdejších 46% je úplně mimo (i proto dávám nadsazené 4*). Mimochodem erotická scéna ve vlaku toho času „zpozornila“ nejednoho dospívajícího diváka. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutni sragora! co dodavat... supermodelka at hraje v super reklame a ne v supertrapnym pokusu o parodii na akcni fim nebo sem to spatne pochopil? to bylo jako mineno vazne?! jo aha tak to jo ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Ten film som chcel hrozne vidiet ako "na Cindy hrozne nadrzany 14 rocny pubertiak:)".aj som ho videl...samozrejme ze som sa sklamal...ale bola tam Cindy.!.. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

scenár je otrasný ale akcie je dosť a je svižná.Baldwin je ako vždy strašný a Cindy z toho vyhádza lepšie lebo ukáže prsia.Ale celkovo slušný priemer. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vnútorne tak trochu cením odhodlanie a zapálenosť Andrewa Sipesa natočiť celovečerný film len za tým účelom, aby svetu podaroval darček v podobe vyzlečenej Cindy Crawford v milostnej scéne s tým najhorším hercom na planéte, zabalenej v jednom z najdementnejších filmov deväťdesiatok (čo je rozhodne na pováženie, nakoľko mám komplet schrúmanú rež. filmografiu Andyho Sidarisa). A že inému dôvodu na natočenie sa nedá veriť vtipne nabáda aj to, že Sipes predtým a ani potom už nič iné nenatočil :D Cením ale zasadenie do Miami, scénografa, veľa dažďa a nefalšovanosť toho, že toto je tak 90s snímka ako len 90s snímka môže byť, inak beznádejná stoka. Horší film toho roku bol údajne len It's Pat, čo znamená len jedno – idem rovno naň. A nech už radšej konečne vyjde tá doku miniséria (aj) o Cindy, lebo to trojročné čakanie je čistá mizéria. (29.4.2021) (9.6.2023) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak nejsem herec, tak si neobsazení do role kořena po bok božské Cindy beru osobně! Ke cti Williama budiž to, že sympatičtější dvojici hlavních hrdinů jsem delší dobu neviděl. Dobrá zábava do nočního času. Je stejně úžasné, jak ve filmu dokáže být ve vteřině ze slunečného dne černočerná půlnoc, že? ()

Reklama

Reklama