Reklama

Reklama

Hlavní podezřelý

všechny plakáty

Obsahy(1)

Christian Box a jeho žena byli nejlepším týmem policejní jednotky. Potom však byla Kenna při práci na případu obchodu s narkotiky zabita a zoufalý Box, který se s její smrtí nedokázal vyrovnat, musel být po řadě incidentů a problémů s disciplínou přeložen ke kancelářské práci. O dva roky později si ho vyžádá bývalý kolega Nemanski k akci proti překupníkovi drog Ruebenovi, který tenkrát objednal vraždu Boxovy ženy. Box nabídku přijme v naději, že se bude moci pomstít, všechno však dopadne jinak. Akce nevyjde, protože Reuben se vůbec neukáže a pošle místo sebe svou přítelkyni Nikki, peníze zmizí a Nemanski je zavražděn. Jeho mrtvé tělo je nalezeno v hotelovém pokoji, kde mělo dojít k obchodu. Hlavním podezřelým se stává Box, který je společně s Nikky nucen prchat před policií i gangstery, kteří chtějí zpět své peníze. Snaží se najít úkryt v Reubensově horské chatě, právě tady je však čeká rozhodující střetnutí o svobodu i život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je takový nudný.Začíná dobře akčně,ale potom se až do posledních deseti minut nic moc neděje a konečná "překvapující" pointa je těměř směšná.Snímek Hlavní podezřelý patří k té klasické řádce filmů kterými nás televize NOVA a PRIMA bombardují téměř každý den. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Pri policajnej akcii príde policajt o svoju manželku. O niekoľko rokov dostane policajt inú funkciu v praci až Kim si ho niekto nenajme ,na akciu proti priekupnikovi drog , čo dopadne úplne ináč a zároveň chce policajt aj pomstiť smrť svojej ženy 3* ()

xander 

všechny recenze uživatele

Hlavný podozrivý nieje ani príliš béčko len je velmi nudný.Mohol to byť nenáročný akčný triler ale nieje. Nezaujímavý scenár a herci, na čele s Williamom Baldwinom, ktorých najväčšia chyba je že sa snažia o charakterové herectvo. 2 hviezdičky nieje za zlý film ale za nudu. ()

Reklama

Reklama