Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Sinecod odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Ne, ne, ne, ne, ne. V půlce jsem to vypnula. Šílený dialogy, extrémně nesympatické postavy, děsná hlavní hrdinka, super moderní pozadí příběhu super trapné a prvních cca dvacet minut podivně roztřesená kamera, ze které mě začala bolet hlava. She´s all that mám moc ráda i po těch letech, tohle ale ani nemá cenu srovnávat, protože ačkoliv byla Taková normální holka pubertální romantický film z americké střední školy, pořád to byl miloučký oddechový snímek. Tohle je prostě jen nesnesitelná nablblá marnost. Vyhnout se obloukem! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdříve si dovolím začít plusy. Ono jich totiž moc nebude, ale zato jsou přesně tím důvodem, proč o tomto filmu netvrdím, že by byl ztráta času. A to i přesto, že jsem mu napálil dvě hvězdy. Prvním bodem je určitě Tanner Buchanan, kterého mám rád už od dob Cobry Kai a tady nezklamal. Druhým je pak závěr, kde se ředitel školy rozpustil tak, že sype jednu hlášku za druhou. Zajímavé sledovat hrozně nevtipnou komedii, aby Vás na konci filmu odzbrojil jeden herec. Jinak se jedná o romantickou komedii poplatnou době, která mě utvrzuje v tom, že současným mladým přestávám čím dál tím víc rozumět, v čemž mě vlastně utvrdil v závěrečné scéně onen ředitel školy. Jak kdyby mi mluvil z duše, ta scéna s DJem je přesná! ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po 22 letech si někdo řekl, že by bylo pěkné překopat komedii Taková Normální Holka jelikož asi práva na remake mu nedaly tak změnil jen to, že kluk se pokouší nalákat  holku na ples na holku (s pěkně nechutnými nehty mimochodem) co chce nalákat kluka na ples. Bohužel dopadlo to průměrně vše se točí kolem facebooku, tiktoku, followerů a takových sraček a v celém filmu jsou jen 2 slovy dva vtipy (když zjistil, že jednorožci neexistují rozbrečel se a nikdy nevíš, který sex bude tvůj poslední) a , aby jsme šly s dobou narveme tam i lesby co na tom , že ani jedna ta holka na lesbu nevypadá a ani se tak nechová diváci to asi řešit nebudou. Hudba je taky tragická jedna píseň se tam  objevuje třikrát (asi daly interpretce nejvíce peněz) a jediný dobrý song je Teenage Dream od Kate Perry a to ještě na karaoke.  Ten taneční souboj je zde příšerný a navíc je na jakousi sračku. Jediné co zde jde pochválit je plakát a to, že se zde uráží Harry Styles z Homo Direction a konec . P.s. jako vážně oni tam daly Kiss Me do tanečního remixu a ještě tak krátko ubohost 40 procent ()

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tedy pořádná katastrofa!!! Popisek filmu mne už na první pohled zaujal, a když už ten Netflix mám, tak proč se nepodívat... Jenže tohle jsem fakt nečekala. Tento filmařský počin nemá hlavu ani patu, všechno se to točí kolem nějakého torza příběhu a kromě dobrého nápadu nemá opravdu nic dobrého, co bych na něm našla. Jasně, každému se líbí něco jiného, a i tentokrát možná půjdu proti davu, jenže tohle bylo i na mě moc. Hrdinové mi připadali jako prázdné schránky, ten film prostě neměl jiskru, nezaujal a ani herci mi nebyli sympatičtí. Scény jako by poskládali náhodně za sebe, aby tvořily nějakou časovou osu. Přeci jenom jsem však jedno velké pozitivum našla. Divák při sebevětším přeskakování o nic nepřijde. Minimálně za mě je původní dílo mnohem lepší a tento film za tu hodinu a půl času rozhodně nestojí. To však může být jen můj názor, ten svůj si udělejte sami. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Koukám, že staršímu předobrazu tohoto filmu jsem dala nižší hodnocení, ale buď jsem se lety zmírnila, nebo jsem měla při sledování smířlivější náladu. A taky jsem si řekla, že fakt nejsem cílovka. Takže příběh o Popelce, která se z hadrů vyloupne do nádherné princezny (zde looserovský kluk do krále ročníku) mě docela pobavil. Když člověk nečeká nic moc než zábavu pro teenagery. A ještě mě jako zkušenější divačku potěšily mnohé odkazy na starší romantické snímky ze střední. SHRNUTÍ: Není důležité, co nosíš, ale jaký jsi. … Vážně tomu věříte, vážně? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v prostorách střední školy Ulysses S. Grant High School, která se nachází v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama