Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ellen (Sherilyn Fenn) se rozejde s Connie (Kelly Lynch). Connie, která se s ní chtěla oficiálně ukázat na svatbě své sestry, si najme jako doprovod gigola Joea (William Baldwin). Zanedlouho se Joe ke Connie přestěhuje a vyvine se nové přátelství. Aby získali Ellen zpátky, využije Joeova profesionálního šarmu - Joe ji svede a pak jí opustí, díky čemuž se Ellen znovu vrhá do náruče Connie.

Do filmu jsou zakomponovány prvky z jiných filmů. Baldwin hraje obrácenou roli Julie Robertsové z PRETTY WOMAN , příběh také čerpá z filmu AMERICKÝ GIGOLO. Film je komedií pojednávající o alternativních životních stylech, přitom se ovšem snaží nikoho neurazit. Režisér dovedně spojuje drama a melodrama v jeden celek, kdy smích plyne z nejbolestnějších a nejtrapnějších situací. Pozornost budí také dokonalé a svébytné zachycení newyorských reálií. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to standartní americký cajdák s průměrnými hereckými výkony, přesto není nepříjemné se na něj dívat a na nedělní odpoledne bohatě vystačí. Taky v neděli jsem se na něj díval... ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Oddechová podívaná s průměrnými hereckými výkony. Romantický podtext je zde trochu ozvláštněn lesbickou láskou, jinak ale film nenabízí nic převratného. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama