Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je vám přes dvacet a pořád si ještě myslíte, že se oženíte se svojí láskou ze střední školy a strávíte s ní dlouhý a šťastný život, máte problém. Stejně jako Owen (David Krumholtz), když ho Chloe (Denise Richards), dívka, která měla být jeho osudem, opustila kvůli kariéře televizní hvězdičky a mohutnému mužskému vybavení jejího hereckého partnera. A protože láska, jak známo, dělá i z chytrých mužů hlupáky, Owen pro samý smutek nevidí, že jeho kamarádka Nadine (Milla Jovovich) mu možná už dávno nepomáhá rozhánět chmury jenom z přátelství. A že i když jejich seznámení kdysi probíhalo jako nejhorší rande jeho života, rozumí si s ní lépe než si kdykoliv rozuměl s Chloe. A že Nadin, když na to přijde, je vlastně půvabná, inteligentní bytost se vzácným smyslem pro humor. Ten večer, kdy to Owenovi konečně došlo, už už vypadal jako happyend - jenomže pak ho příští ráno probudil telefon: Chloe je zpátky, s kariérou v troskách a s ambicí stát se hodně rychle paní Owenovou. A jestli si Owen až do teď myslel že je smolař, nevěděl, jaké peklo ho teprve čeká... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Romantika, která by bez Milly Jovovich nebyla ničím, ale s její krásou a hlavně uvěřitelností, ať už roní slzy nebo skvělým hlasem Táni Vilhelmové stírá beznadějného Owena, je to nad průměr (i přes přímo děsivou první desetiminutovku a místy příšerný překlad:)). Hudební doprovod Davida Schwartze to vše (spolu s additional music znějící jako ve Třech Do Tanga:)) hezky doplňuje, stejně jako milý vedlejší "minipříběh" manželství Owenova bratra a výborný nápad s myšlenkami místo titulků. Typicky dřevěný Baldwin (je jedno který z nich) není nic nezvyklého, ale celkem unikátní je záporná role Denise Richards a její první filmová postava kterou bych dokázal nenávidět:) Tenhle filmík prostě nezapadá do šedi průměru... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie má u mě vždycky jednu výhodu. Stačí ji uvěřitelná výchozí situace a pak ať si s tím chemie, humor a scénárista dělají, co chtějí. Jenže tentokrát mi činilo jisté obtíže zkousnout situaci, kdy kapesní vydání neustále hlavou kroutícího intelektuála bylo přítelem o několik metrů vyšší úžasné sexy blbky. Protiklady se sice vzájemně přitahují, což mohu doložit svou krásnou a chytrou manželkou, ale tohle bylo na můj vkus příliš mimo mísu. Leccos sice zachraňuje krása holek a vynikající titulkové rozpory mezi řečí a myšlením, ale já přesto cítím velké zklamání. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zvláštní a originální romantický film. Totiž, málokdy se mi stane, abych sledoval jednu vynikající herečku (Milla je holt jen jedna) jednoho lepšího herce (Krumholtz je sympaťák) jednu průměrnou herečku (Richards je sice pěkná, ale jako herečka je fakt… řekněme průměrná…) a jednoho z mnoha Baldwinů, odříkávat někdy tupé ale vzápětí někdy až dost chytré věty. Opravdu, scénář je místy originální (zvlášť pasáže, kdy hlavní představitelé mluví, ale my vidíme "titulky" toho, co je tím skutečně myšleno) ovšem místy (hlavně ze začátku) je až moc tuctový. Nicméně, postupem času se to zlepšovalo a já proto můžu dát pěkné čtyři hvězdy. Jednu ubírám za ty občasné tupé dialogy a za fakt, že vybírat mezi Millou a Denise by měla být záležitost jedné vteřiny, ne 95 minut… :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tady asi nejvíce filmu vévodí jeho zajímavé herecké obsazení. Mila Jovovich, Denise Richards, Jessica Cauffiel a v neposlední řadě David Krumholtz s Williamem Baldwinem. A přesto se to s takovým lákavým obsazením není schopné odpíchnout od běžného průměru, který je zabalený do lákavého obalu. Komedie, u které se sice nepotrháte smíchy, ale ani nudou neusnete. 60% ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Milla a Denisa. Mňam. Nádherný filmeček podle mého gusta. A myšlenky vyjádřené titulky říkající často pravý opak toho, co vychází z úst... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jednou se vidět dá. Standardní romantika poskládaná z tradičních žánrových součástí a pohybující se ve vyjetých kolejích on-ji-chce-ona-ho-ne-ona-ho-chce-on-ji-ne, která však pobaví asi jen těmi myšlenkami v podobě titulků. Nesnesitelná (ostatně jako vždy) Denise Richards coby nevěrná sobecká kráska nudí, Krumholtz coby skutečný a nefalšovaný „stupid man“ je otravný, naštěstí je tu úžasná Milla Jovovich, která vás coby věrná, chápavá a hlavně zamilovaná kamarádka svou přirozeností, okouzlujícím úsměvem a laskavostí zachrání před smrtící filmovou otravou. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o mladíkovi, který se musí nečekaně rozhodovat mezi starou a novou láskou - tak že průměr 50% ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jovovich je více modelka než herečka a film jí moc nesedl. Akční sci-fi, zfilmovaná PC hra - úder, bum, kop, přelet, dopad, střelba, salto, bác, ratata - to určitě ano, ale vážné charakterní herectví ve filmech pro dospělé to nebude její parketa. A zrovna tento film nemusel nutně být mimo její herecký rozsah. 55%. Produkce: ApolloMedia. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

,,Do trojice všechno nejlepší"... Nechápem takto nízke hodnotenie, veď je to pohodová komédia, ktorá ponúka skvelú zábavu, vzťahy medzi ľuďmi a krásné ženské herecké duo Denise Richards a Millu Jovovich. Film som si skvelo užil a naozaj som si príjemne oddýchol, no zároveň aj super pobavil a preto dávam pekné štyri :-) /75%/ ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to zábavná romantická komédia, kde situácia vedúceho páru mierne pripomína film „Keď Harry stretol Sally“. 6/10 ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film s jako vždy oslnivě krásnou Millou Jovovich.Titulky s pravými myšlenkami jsou skvělým zpestřením filmu. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi líbilo. Velmi mě potěšil nápad s titulkama, které vyjadřují myšlenky pravící úplný opak vyřčeného v dané chvíli. Navíc Mila Jovovich se chvílema chová tak nepochopitelně, že její postava působí opravdu jako ze života :D ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nevím, zda jsem byl unešen z filmu nebo z představy, že by mě nějaká žena (podobná M. Jovovich) nenápadně balila a já vůl si toho všiml samozřejmě až za straaašně dlouhou dobu....ach to by bylo krásnééééé... ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Ten típek je opravdu Stupid man. Film sám o sobě nepůsobí špatně, ale obávám se, že je pouze na jedno shlédnutí. Úplně nejlepší na něm byl krásný úsměv Milly Jovovich a titulky ukazující, co si lidé doopravdy myslí. Takové 2,5*. ()

Reklama

Reklama