Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát Herkules putuje do říše mrtvých, musí zachránit vesnici, kde puká země a otvírá se jícen podsvětí. Vydává se na cestu a netuší, že bohyně Héra sleduje každý jeho krok a ohrožuje všechno, co je mu drahé. Hrdina však odhalí každou lest... (oficiální text distributora)

Recenze (54)

tron 

všechny recenze uživatele

Týmto to celé Raimi nakopol. A to na úrovni, ktorá v roku 1994 nemala na televíznej obrazovke obdoby (ani konkurenciu). Kevin Sorbo ako legendárny Herakles stráca rodinu a za pomoci Anthonyho Quinna ako svojho otca Dia nachádza samého seba ako tolerantného a každému pomáhajúceho hrdinu. To boli časy. 80% za nostalgiu, lebo som si to prežil na vlastnej koži. K zvyšným štyrom celovečerákom (a z nich vyplývajúcemu seriálu a k spin-offu Xena) už taký tolerantný nie som. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Neodolatelná dobrodružství Herkula z bájného podsvětí. Měli jsme štěstí, že jsme se do Hádu mohli v obou seriálech podívat opakovaně. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Každé z Herkulových filmových dobrodružství pro mne znamenalo nádherný útěk do barvitého světa fantasy se vším, co k tomu patří. Svalnatý sympatický hrdina, hrozivé monstra a pohledné scenérie. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý samostatný film o Herculovi, a i když pro mě nedosahuje takových kvalit jako díl předchozí, je stále vynikající. Tento film je ze série asi nejvíce "spojený" s řeckými bájemi z celé té pětky. Hádes, Kerberos, převozník Cháron i řeka Styx, to vše zde je a je to fajn. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost dobré na to, že je to televizní film. Kevinovi Sorbovi role Herkula skvěle sedla a on má herecký talent, ale škoda že ho nezůžitkoval lépe a v pozdější době nehrál v dobrých filmech. Snímek hýří nápady, triky nejsou vůbec špatné a má to dynamický děj. Bavilo mě to a ani seriál Herkules nebyl k zahození. A kromě toho moc filmů s tematikou bájné mytologie v poslední době nevzniklo. Já tedy o žádném nevím. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Hercules (Kevin Sorbo) půjde až do podsvětí. Film ničím extra nepřekvapí,ale zárověn ani neurazí a tak se bude především líbit těm co se líbili i předchozí filmy. Po vizuálních, letitých efektech film působí stále skvěle a film je dalším super přírůstkem do Herculova dobrodružství. Proto film ocení především děti a fandové Hercula se Sorbem. ( 78 procent ) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Kevin Sorbo jako Herkules. Kdo jiný by se na tuhle roli hodil? Jenže jako celek to vůbec nefunguje. Scénář: Andrew Dettmann, Daniel Truly. Kamera: James Bartle. Hudba: Joseph LoDuca ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Každý Herkules s Kevinom Sorbom je približne na rovnakej úrovni. Keď ste ako malý vyrastali podobne ako ja v plejáde podpriemerných až citeľne televíznych filmoch v nedeľu ráno, zvyknete si. Ale inak, žiadny zázrak samozrejme. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je konečně ten film, který mě vrátil o několik těch let zpátky. Asi jsem si ho pamatoval nejvíce. Hercules jako otcovská postava, která je ochotná jít i do Hádu, aby tam našla svou milovanou, anebo aby pomohla. Deianeira je skutečně výborná postava a právě příběh o krví nasáklé tunice mám hodně rád. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Po solidním "Ohnivém kruhu" mě mile překvapil i tento film, ke čtyřem hvězdičkám jsem neměla daleko. Hercules se jako vzorný manžel a otec tří dětí vydává do podsvětí, takže se dočkáme i Chárona a Háda (jeho zobrazení mě ale dost zklamalo, čekala jsem někoho hrůzostrašnějšího, asi jako v disneyovce). Rozhodně nejlepší díl. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dlho  som si myslel  v 90. rokoch, ze Herkules  nakopne karieru Kevina Sorba, hoci som vzdy tvrdil, ze nevie hrat. No ako vidno, mylil som sa. Je pravda, ze Kevin Sorbo tu ma brutalnu kondicku - to mal v 1994 ale aj isty Segos, dnes znamy skor ako Seagalosaurus, Sorbo ma dodnes  tu vyhodu ze nie je Sorbosaurus. Dobre, zasmiali sme sa, teraz vazne. Tiet ofilmy sli  vzdy bud v sobotu vecer alebo v nedelu rano, ako malemu  sa mi to strasne pacilo, Anthony Quinn /lev Pouste, Stvanci 1979/ ako Zeus bol na urovni, herkules kazdemu pomahal. Bill Norton je ale nevyrazny reziser, nic poriadne dodnes  nenatocil  : 55 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

tomto dobrodružstve ide na pomoc ľuďom z dediny, ktorým hrozí rozkol na Zemi, ktorý odhalí ústa pekla. Medzi záchranou ľudí čelí Hercules zvádzaniu, zrade, záchrane svojej manželky a zajatiu Cerberusa. Vynikajúca štvrtá časť. 5/10 ()

Reklama

Reklama