Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát Herkules putuje do říše mrtvých, musí zachránit vesnici, kde puká země a otvírá se jícen podsvětí. Vydává se na cestu a netuší, že bohyně Héra sleduje každý jeho krok a ohrožuje všechno, co je mu drahé. Hrdina však odhalí každou lest... (oficiální text distributora)

Recenze (54)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Na TV film se to celkem dá. Koukal jsem na to náhodou, když jsem chtěl hrát s přítelkyní nějakou hru, neb v TV nic nebylo. A nakonec z hraní nebylo nic a ztvrdli jsme u tohoto. No, z pohledu dnešní doby to je trošku slabší, ale na druhou stranu to neotravovalo, ani nenudilo a dalo se na to v pohodě koukat. Není to nějaké veledílo, možná bych to kulisami přirovnal k nějaké lepší české pohádce, děj nic převratného, ale má to jisté kouzlo, které nenutí film vypnout a zavrhnout. Takových slabších 60% a ani nevím proč tak hodně, neb to není žáden zázrak. Ale je to tak... Howgh! ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

...alebo Herkules a rodinné problémy, Herkules a zombíci, a Herkules – krotiteľ pekelných psov. Okrem zaujímavého prvého dielu o Amazonkách sa už v týchto filmoch jasne stanovila línia, ktorej sa tvorcovia pevne držali až do konca seriálu - teda listovať si gréckymi mýtmi a ľubovoľne vyťahovať motívy, ktoré potom zakomponujú ako kulisu neutíchajúcej televíznej mlátičky. Na Herkula! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost dobré na to, že je to televizní film. Kevinovi Sorbovi role Herkula skvěle sedla a on má herecký talent, ale škoda že ho nezůžitkoval lépe a v pozdější době nehrál v dobrých filmech. Snímek hýří nápady, triky nejsou vůbec špatné a má to dynamický děj. Bavilo mě to a ani seriál Herkules nebyl k zahození. A kromě toho moc filmů s tematikou bájné mytologie v poslední době nevzniklo. Já tedy o žádném nevím. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Štvrtý film o Herkulesovi so Sorbom. Na vtedajšie pomery stále parádne spracované. Jasné, hovorí zo mňa nostalgia ako sviňa. Samozrejme je to scenáristický hnoj, CGI hnusné ako sa na 90' roky patrí, brakové kulisy, divné handry, srandovné bitky. Zo všetkých tých Legendary Journeys má toto ku gréckej mytológii najbližšie. Takže pre tentokrát Herakles. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Po solidním "Ohnivém kruhu" mě mile překvapil i tento film, ke čtyřem hvězdičkám jsem neměla daleko. Hercules se jako vzorný manžel a otec tří dětí vydává do podsvětí, takže se dočkáme i Chárona a Háda (jeho zobrazení mě ale dost zklamalo, čekala jsem někoho hrůzostrašnějšího, asi jako v disneyovce). Rozhodně nejlepší díl. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama