Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromé očko Brad Galt (Mark Stevens) se po propuštění z vězení přestěhoval z New Yorku do San Francisca. Doufal, že tak začne nový život. Toho starého se ale nezbaví tak snadno. Vítanou pomoc při hledání cesty z problémů najde ve své nové sekretářce Kathleen (Lucille Ball). (fleurette)

Recenze (9)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Průměrná noirová detektivka, motivy žárlivost a únik před minulostí, prostředí newyorské nadzemky, muzejní čtvrti a galerie umění. Herecky solidní, extra body Bendix jako vrahounský primitiv, zábavná Lucille a sexy Cathy Downs, jen případ sám mi přišel trošku nešikovně (tuctově) spředený a místy nezáživný. #Noirvember ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Na túto kriminálku s noir nádychom sa dobre díva, ale neponúka v žánri nič prevratného. Slušný priemer. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tato detektivka je spíše průměr, ale docela mě to bavilo, i když troška napětí navíc by samozřejmě neuškodila. Hromotluk William Bendix je skvělej záporák. ()

El Indio 

všechny recenze uživatele

Soukromý detektiv je propuštěn z vězení, kam ho dostal jeho bývalý parťák Tony Jardine. Záhy ale s pomocí své sličné sekretářky zjišťuje, že ho Jardine nechává sledovat a později se ho pokouší i zabít. Ale je všechno skutečně tak jak to vypadá, nebo je za tím vším někdo úplně jiný? ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moja noirova jazda opat sa nastartovala, tentokrat padla volba na Hathawayov /Call northside777, cerna Ruze, Nob Hill/ Dark Corner. Slusny film noir, a hlavne kriminalka, s typickymi noi aspektami : drsne dialogy, cynicke postavy, cierno biely film, atmosfera na urovni. velmi sa mi pacila tema, ze niekoho prepustili z basy a snazi sa zacat novy zivot, ale minulost ho aj tak dobehla a nemoze ju proste vymazat : 74 % ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dalsi poklad... Pokud radi ctete knizky Raymonda Chandlera a jste priznivci one atmosfery, zde mate film, ktery je v tomto smeru naprosto dokonaly. Humphrey Bogart v rolich "soukromeho ocka" sice vede (to je jasny :-) ), ale Mark Stevens mu slape na paty zcela nekompromisne. Odvazuju se dokonce tvrdit, ze je vytecnou alternativou. A Lucille Ball, to je kapitola sama pro sebe... P.S.: Jeden z nejlepsich noiru co znam. ()

clara.bow 

všechny recenze uživatele

Hned po mé oblíbené LAURře, řadím tento výborně zpracovaný krimi, po všech stránkách nejen režijně a herecky precizně dotažený, ale musím vyzvednout i výbornou kameru a hudbu. ()

Reklama

Reklama