Reklama

Reklama

Připraveny nebo ne?

(seriál)
Drama / Rodinný
Kanada, (1993–1997), 46 h 35 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Alyse Rosenberg

Hrají:

Laura Bertram, Lani Billard, Gerry Mendicino, Tamara Podemski, Amos Crawley, Kari Matchett, Joseph Griffin, Nicole de Boer, Quancetia Hamilton, Dominic Zamprogna, Richard Lumsden, Andrea Lui (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Židovská dívka Amanda žije po rozvodu rodičů se svojí matkou a svého otce vídá jen občas, jejími koníčky jsou nakupování, poezie a kluci. Elizabeth zvaná Busy má italské předky a spořádanou rodinu s rodiči a třemi bratry, kteří jí znepříjemňují život. Tahle rebelka se zajímá o sport a hraje na bicí. I přes značně rozdílné povahy tvoří tyhle dvě holky duo nerozlučných kamarádek, jenž se musí vypořádat se všemi záludnostmi dospívání. Během jednotlivých epizod řeší klasické starosti s chlapci, školou, oblékáním, kamarády i se svým vlastním, měnícím se tělem. (BlackMount)

(více)

Recenze (9)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Zřejmě spíše dívčí záležitost, ale ve svých mladších letech jsem na to koukal dokonce i s jistým zájmem. Celkem neškodné a lehce stravitelné. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jakoby to bylo včera, kdy jsem se po škole těšila na Oázu, protože mezi všemi těmi animáky byl taky jeden hodně dobrý hraný seriál - Připraveny nebo ne. Podobně jako hraná tvorba Nickelodeonu, kterou jsme později milovali na SuperMaxu, tento klasický seriál ze Showtime byl přesně tím pravým, co potřeboval každý, kdo vyrůstal v 90. letech. Laura Bertram se později prosadila v Andromedě, ale o Lani Billard jsem už nikdy neslyšela. Tehdy podobně vypadala i dvojice v Nebeských stvořeních. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Mlhavě si vzpomínám, jak jsem tento seriál docela s chutí sledoval...V TV nic zrovna nedávali, takže jsem vždy přepínal na Amandu a "Bizy". ()

jarvis 

všechny recenze uživatele

přesně jak napsal pohrobek- dívčí záležitost. že to ale byly časy:) tenhle seriál mi například s předstihem vysvětlil, k čemu jsou vlastně tampóny, takže minimálně z vděčnosti nemůžu jinak než za 4*:)) ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Tak na tomto seriály som vyrastala. Kde sú tie časy. Keby takéto čosi v dnešnej dobe vysielali v telke, namiesto paneláku, farmy a podobných hlupotín, neboli by tie decká také sprosté... ()

Katy19 

všechny recenze uživatele

Na tyhle dvě kámošky jsem za své pubertální éry koukala a fakt se mi to líbilo. Doteď si pamatuju na ty poučné díly, kdy jsem měla oči na vrch hlavy. ()

Pimburger 

všechny recenze uživatele

Už si vůbec nepamatuju, o čem to bylo, respektive vím, že tam byly dvě holky a na začátku barevný nápis Ready or not?, ale ta nostalgie je tak silná, že dám plný, aniž bych si vybavil děj byť jen jedinýho dílu - no co, lepší, než tu všechno odpadovat... ()

Reklama

Reklama