Reklama

Reklama

Zmije - Série 2

(série)
Kanada / USA, (1996–1997), 16 h 22 min (Minutáž: 44–46 min)

Hudba:

Jay Ferguson

Hrají:

Jeff Kaake, Heather Medway, Joe Nipote, Dawn Stern, Natassia Malthe, Peter Williams, Zack Ward, Robert Culp, Stella Stevens, Jessalyn Gilsig, Ken Kirzinger (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Pokračování kanadského krimi seriálu z roku 1994, ve kterém potírá zločin bývalý profesionální řidič, s pomocí svého transformace schopného auta. Děj se odehrává ve fiktivním Metro City a základem je skutečný vůz Dodge Viper. (RomeroIsGod)

Recenze (7)

Gemini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oživení o něco staršího bratříčka téhož jména. S některými s původních herců, samozřejmě i s tvářemi novými, a zaplaťpámbu také se starým dobrým superViperem. Naivita laciných akčňáků let devadesátých je tu opět, určeno výhradně pro dvanáctileté kluky...a holky, co se jim líbí auta...ačkoliv většina holek má ve dvanácti už jiné starosti, což zhusta směřuje ke katastrofě;) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Vo svojom druhu podarený seriál o špeciálnom aute s názvom Viper a stratenom jazdcovi, ktorý predtým bol na druhej strane zákona aby znovu našiel podstatu života v pomáhaní. Klasický druh hrdinstva ako u mnohých iných seriálov ale v určitých medziach znesiteľný. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akčnější pokračování původní série. Změnami prošla i transformace Zmije a i když dnes již tyto efekty působí občas úsměvně, je to pro někoho jako jsem já, klasika. Neznám akční seriál, na který bych se podíval radši. Chybek ubylo a akce přibylo, což je jedině dobře. Tím kvalita stoupla a já dávám 100%, protože mě ten seriál dodnes stoprocentně baví a rád se na něj dívám. ()

Reklama

Reklama