Reklama

Reklama

Onion Stark bojuje na Divokém západě s majiteli ropné společnosti o záchranu svého cibulového pole. Jako zbraň nepoužívá tradiční pistoli, ale právě pouze cibuli... Cibule, nebo pistole? Pistole, nebo cibule? Franco Nero jako hlavní hrdina, živící se především syrovou cibulí a samozřejmě chránící právo a spravedlnost, prokazuje v tomto spaghetti westernu obdivuhodný smysl pro sebeironii. Film se naváží do osvědčených westernových schémat - nehrdinský hlavní hrdina, homosexuální šerif a jeho zženštilí pomocníci, mechanik připomínající svým obličejem Adolfa Hitlera... To vše dokreslené hudbou Quida a Maurizia de Angelis. (TV Prima)

(více)

Diskuze

JRun

JRun (hodnocení, recenze)

To je FAKT, díval sem se jen s nostalogie a velké oblíbenosti filmu, ale  poslech českoshit-anglického dabingu byl utrpení. Eště že mám původni na VHS.

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

Ten včerejší dabing byl opravdu pro ostudu, jak to někdo může vyprodukovat a koupit nechápu.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Ovšem dabing z Nova Cinema, to je mi tedy něco. Opravdu megashit! Fuj, fuj a ještě jednou fuj!

Aqualung

Aqualung (hodnocení, recenze)

No proč by si pan Nero nemohl střihnout také něco takového.Ne?Je to šaškovský film od začátku až do konce, coby pokus o parodii.Byly natočeny mnohem lepší filmy, které leží ve stejném šuplíku.Třeba Podivné dědictví.Ale dost, je to lehký film na nedělní odpoledne.

 (hodnocení, recenze)

výborná parodie na westerny, už jako malýmu se mi to hrozně líbilo - cibule nebo pistole?

Reklama

Reklama