Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se vrátil do New Yorku na pozvání spolubojovníka z dob korejské války, jehož okolí je terorizováno bandou surových mladých gangsterů. Svého starého přítele však nachází zavražděného. Kersey se rozhoduje zastavit chuligánskou vlnu násilí a vrátit klid do ulic pro lidi, kteří zde žijí. Po zuby ozbrojen vyráží do městské bitevní zóny se vzkazem pro každého výrostka kolem: Pojďte a dostaňte mne. Nebo to aspoň zkuste! Převaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou souseda zavražděného přítele (držitel Oscara Martin Balsam), se zaníceným zájmem iluzí zbavené obhájkyně (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa policie (Ed Lauter) Kersey bere spravedlnost do svých rukou. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (113)

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Další pokračování s nesmrtelným a nezranitelným Charlesem Bronsonem, který se po vzoru Ramba pouští do boje s nepřítelem :). Vše je ale mnohem zajímavější, protože nepadají tucty lidí v pralese, ale přímo ve městě zamořeném zločinem. Kdo aspoň jednou nechtěl vzít spravedlnost do svých rukou a zastřelit toho parchanta, který ho okradl, tak ať se raději na film nedívá :). ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Příšerné herecké výkony a tupoučký děj... Jenže co chcem, tohle je parádní osmdesátková řežba s dědkem Bronsonem kterej je opět v kondici na jeho věk nevídané... Scéna kde to kosí kulometem mě pohladila po duši... ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Z Přání smrti se nám stalo přání války. Od druhé poloviny filmu nám nabere tempo spád a závěrečné bombardování a střílení zachrání architekta nad vodou. Rozlučka Winnera byla nakonec velkolepá než se na první pohled zdá :-) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

trojka je väčšinu času kus nudnejšia, avšak záverečných 15 minút je to vykilovačka s Browningom, pištolou, revolverom i bazukou. No proste za 4*, zatiaľ bola najlepšia dvojka. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Nu, tak tady už něco scházelo. Na konci v té válce se kaskadéři vyřádili. Nechávám šedesátku, ale už takovou poslabší. ()

Yuri69 

všechny recenze uživatele

Absurní podívaná kterak se parta pravých amerických patriotů v důchodu postaví na odpor glamrockovým grázlům. Kladná substance má navrch jen a pouze díky možnosti se sama bránit pomocí arzenálu čítající pistolové samoděly, velkorážní Magnum (coby product placement!), jen tak v ruce držený kulomet a na závěr i jakýsi raketomet. Dojem zachraňují neskutečně směšné přestřelky, kdy se šourající Bronson vyhne všem kulkám a sám neomylně odpraví dotírající entity. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Asi si brzo z tohoto filmu budeme brát vzor protože naše zákony a úřední moc se chovají k lumpům stejně !!! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Charles Bronson opäť v akcii a v porovnaní s predošlými dvoma dielmi to už ozaj ide dole vodou. Už je tu síce viac zbraní a aj záporákov, ale unavený Bronson, do ktorého pália zásobník, netrafia ho, ale za to on revolver trafí dokonale. Toto už je tak opakované klišé, že tomuto snímku uberá minimálne dve hviezdy. A navyše nič nové pod slnkom a pokračovanie v duchu jedničky a dvojky. Chcelo by to viac originality. 45 % ()

shinbone 

všechny recenze uživatele

charles bronson dělá pořádek v brooklynskym ghettu, a na mě to mělo jako by hypnotizující účinek. buď to bylo filmem nebo tim hulenim. nevim. ()

Konrád odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě horší než dvojka. Tomu se už ani nedá říkat odpad. Vyslovená škoda materiálu. Člověk se jenom ptá, kolik má ještě Bronson příbuzných a známých, které by mu mohli znásilnit, zabít nebo aspoň zmrzačit... ()

ALchemik 

všechny recenze uživatele

Tak u závěrečné akční scény jsem se fakt nasmál. Přišly na řadu kulomety, samopaly, nějaké granáty a spousta zfetovaných týpků na jedné a slušných mamin s košťaty a Charlesem Bronsonem s pořádnou bouchačkou na straně druhé...Tohle snad ani nemysleli vážně... ... ... ... ()

AlDelon 

všechny recenze uživatele

Jistě, úplná blbost, podprůměr, i brak. V mnohém na co si vzpomenete, ale ne ve všem. Kamery a výprava třeba, herec hlavní role. Ale vezmeme-li v potaz, že se jedná o béčkovou produkci a to vědomě, Cannon si na nic nehraje, no pak je to to zcela nejlepší z oné produkce a Bronson ,,oscarový" (jak by řekl M.Golan) ,přičemž obecně jeho hraní je dobré, jako vždy charismatické, snad lepší, jakoby se z B filmy vylučovalo. Nevím, přijde mi že tohle je typický film, který našincům po revoluci (a v dobrém) vyrážel dech. Ne tak kupříkladu dnes by málokdo dovedl tak dobře ,,prodat" ,,partu důchodců co v posledním senioráku bojuje proti mladejm grázlům". Stupidní, přesto povedené přestřelky. Nenávist dvou protivníků, pohledy, které na sebe vrhají. Když pomineme realističnost a pár ,,drobností"..... Není to svým způsobem skvost oddychovýho Béčka? Neporazilo by to klidně spoustu soudobých i dnešních soukmenovců i seriózně se tvářejících filmů? -zcela přehnaná ,,realita" pouličního zločinu se však zakládá na dobovém podkladu, byť zdejší fantasmagorické vizi vzdálený. Chci tím říct: na očividnou B produkci velmi dobré, snad až ,,kultovní". Setkal jsem se i s tvrzením že se ,,jedná o mástrpíc B produkce" a přesně tohle bych řekl, že 3. Přání smrti je. Protože v pokračováních po trojce (a předtím ve dvojce), má už přání smrti hlavně divák. Z natáčení:  https://www.youtube.com/watch?v=xyvZX-1Yq-E ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Najobľúbenejší zo všetkých"Túžob smrti" :-) . Už len tá irónia filmu, ktorá z predošlých či pozdejších dielov vyniká. Tu sa strieľa, bije o dušu. Občianska vojna medzi gangom a ľudom, ktorému prišiel na pomoc pomstiteľ Charles Bronson je super. Žiadny komplikovaný dej, priama akcia, Bronson je na svoj vek v super kondícii a ked dáva rany tým hajzlom, tak človeku je hneď lepšie na duši :-). Veľmi sa mi páčila hudba, aj ked iní ju nevyzdvihujú, mne sekla. Bronson aj zbalí o 30 rokov mladšiu babu. Klasika 80 rokov. ()

Reklama

Reklama