Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž je uväznený a za lúpež odsúdený na päť rokov väzenia. Po skončení funkčného obdobia sa chystá pomstiť členom gangu, o ktorých si myslí, že sú vinní z jeho zatknutia. Okrem toho, bojovať sa bude mimochodom i o mešec diamantov. (Martin741)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Na Di Lea pouze průměrné pozdní poliziesco. A to jsem od něj viděl už nejméně pět filmů, ale asi už jen stěží se některý z nich vyrovná jeho mistrovské akční sérii "Milano Calibro 9", "La, Mala ordina" a "Boss". Obsazení bylo hvězdné (Cassinelli, Balsam a Bouchet), ale jako celek mě film nějak nechytil a neměl co nabídnout, a to i přes fakt, že úvod vypadal opravdu velmi slibně. Pro mne osobně obsahoval spíše nudné scény a nezajímavé akční sekvence, toho násilí zde taky nebylo tolik. Ke konci, když vynechám dobré finále, se mi líbila pouze vynikající pěstní bitka (nejspíš památný bod filmu!) a cool momentka, kdy hlavní hrdina si škrtne sirku o pleš jednoho z chuligánů a poté mu dá sirku sfouknout. Hudbu k filmu dělal vynikající Luis Bacalov, který s Di Leonem často spolupracoval. Jednu z rolí, jak už jsem naznačil, si zde zahrála krásná eurocult hvězda Barbara Bouchet, která pod Di Leonem hrála už ve filmu "Milano Calibro 9", shodou okolností opět tanečnici:-). Doporučeno především fanouškům žánru. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od rezisera Fernanda di Leo som doposial videl len La mala Ordina a Boss -smrt na Zakazku. Tento film je vysloveny priemer, nicim vynimocne dielo, u ktoreho zub casu pracuje neuprosne. Len taka nudna zivacka, toto poliziotteschi, kopa nudy a nic moc akcne sceny, rychlo zabudnutelna vec a pravom v uplnom zabudnuti . 45 % ()

Reklama

Reklama