Reklama

Reklama

Lovec příšer: Legendy cechu

(TV film)
  • USA Monster Hunter: Legends of the Guild (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve světě, kde lidé a děsivé příšery žijí v křehké rovnováze, bojuje mladý lovec Aiden o záchranu svojí vesnice před hrůzostrašným drakem. (Netflix)

Recenze (7)

UncleMorty odpad!

všechny recenze uživatele

Do háje  a tohle mělo bejt jako co? Naprosto otřesná animace bez špetky lipsingu, naprosto stupidní příběh, kde nejzajímavější byl záčtek a konec, scénář, svět - ŠPATNĚ ŠPATNĚ ŠPATNĚ. Celý tenhle film - ehm sorry urážím filmy tak jinak, celý tenhle trailer na hru Monster Hunter je snad to nejhorší co Capcom vypustil do světa za posledních pár let. Čekal jsem aspoň grafiku na úrovni posledních Resident Evilů, ale fakt jsem nečekal že dostanu jakýsi machinima počin, který budí dojem, že byl dělán přímo při hraní MMORPG z roku 2007. Přitom trailer na samotnou hodinovou jednohubku vypadal celkem dobře. Takhle se to skutečně nedělá a pakliže Netflixu docházejí nápady, tak je skutečně lepší raději přestat a nedávat prostor těmhle nicneříkajícím odpadním kouskům - a to píšu jako fanda ságy a hráč. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ak chcel Aiden loviť príšery, stačilo mu navštíviť slovenský parlament, zbytočne sa potuloval lesmi. Za mňa všetko priemerné, od animácie až po príbeh. Možno tempo bolo pomalšie, ale dalo sa to prežiť. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nevýznamná akční epizodka o bránění vesnice před prastarým drakem kromě (včetně) nicneříkajících názvů monster svět více nepředstaví, tudíž samostatně úplně neobstojí. I kvůli podprůměrné grafické stránce vypadá především jako natáhlé herní intro (z předminulé generace konzolí) – určené pro znalé fanoušky, protože ctí ducha předlohy (což ale hádám, žádný díl série jsem nehrál). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľakrát prilepšujem snímkom, k tomuto budem prísnejší. Nie je to ani film ako taký, skôr nepodarená animácia z hry tak cca 10+ rokov dozadu. To ako fakt v dnešnej dobe vydali niečo takéto? Príbeh nula, dozvedeli sme sa o svete nula celá niečo, animácia viac ako desať rokov stará nie filmová, ale z hier, resp. na úrovni Barbie filmov, ale tiež tak cca desať rokov späť. Akcia o ničom, oproti tomuto bol zhadzovaný live-action fakt že pecka. ()

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován herní sérií „Monster Hunter“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama