Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čoraz väčší počet ľudí sa stráca a pravdepodobne aj záhadnou smrťou umiera v temných hlbočinách jazera Loch Ness. Stávajú sa obeťami neslávne známej príšery, ktorá číha na dôverčivých plavcov a plavkyne, ale neskôr si trúfa už aj na väčšie ryby. Avšak aké iné tajomstvá Loch Ness skrýva? Koľko je pravdy v povedačkách o vajci príšery a šialenom vedcovi Georgeovi Sandersonovi (Sandy Kenyon), ktorý je za každú cenu odhodlaný netvora aj s jeho vajcom zajať a využiť pre vlastné ciele? Nakoniec, čo ukrýva potopené lietadlo z čias nacistov, ktoré sa nachádza neďaleko dúpäťa príšery a ktoré chce armáda získať a preskúmať? Dobrodružný hororový príbeh ponúkne na tieto otázky odpovede. (Incantator)

(více)

Recenze (4)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nejdebilnější obluda na světě,tohle se nemohlo leknout ani malé dítě. Víte proč Lochnesku nemůžete najít pod vodou,když jí hledáte. Protože chodí po lese a rozkousává lidem hlavy. Jinak mě tohle dílko hodně zaujalo a nemohl jsem z něj zpustit oči,tak musím dát za čtyři hvězdy. Na konec si rozhodně počkejte. A taky se podívejte kdo to točil a poznáte,že tenhle člověk točil jen samé takové horory. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct že je škoda že těhlech filmů se netočilo dříve více, byly zábavné a koukalo se na ně příjemně. Máme tu třeba tohle a Crater lake monster bohužel to je asi tak všechno. Tenhle film mě sice nijak nepotěšil ale zábava to byla dobrá. Rozhodně nečekejte monstrum z obálky, tady je o dost menší a takový roztomilý ušatý loch nessátko. Jinak film se drží toho že skupina lidí hledá pravdu o jezeru loch ness. No a příšera se po chvilce objevý a začne chodit po lese(!) a žrát lidi z karavanu a odevšaď. Je to béčko a dost hloupé a monstrum je hodně gumové a většinou vidíme jen hlavu, což se o Crater lake monster(který je celkem dost stejný, ale přijde mi lepší)říct nedá tam máme pěknou stop-motion akci. Film je to slabší ale pokud se chcete bavit tak směle do toho. ()

Luciášek 

všechny recenze uživatele

Jo jo, ta nafukovací matrace ve tvaru plesiosaura je vážně jako živá! ;D Ale jinak pro mě příjemné retro,které musíte brát s nadhledem. :) ()

Reklama

Reklama