Reklama

Reklama

Strážci vesmíru

(seriál)
  • USA Mighty Morphin' Power Rangers (více)
Akční / Rodinný / Komedie / Fantasy
USA / Francie / Japonsko, (1993–1995), 48 h 22 min (Minutáž: 19–21 min)

Kamera:

Ilan Rosenberg

Hrají:

Richard Steven Horvitz, David Yost, Ed Neil, Paul Schrier, Jason Narvy, Barbara Goodson, Amy Jo Johnson, Robert Axelrod, Johnny Yong Bosch, Tom Wyner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(145)

Pět normálních teenagerů je vybráno intergalaktickým čarodějem, aby se z nich stali Strážci vesmíru a pomocí svých nových schopností bojovali proti zlé Ritě Repulsa. (Netflix)

Recenze (499)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud někdo věří, že bůh existuje a je dobrý, tak mi možná vysvětlí jak mohl dovolit tohleto. Tohleto neherecké nefilmové netelevizní nezábavné nehorázně odporné cosi, co používá záběry nestvůrek mezi papundeklovými kulisami, které vypadaly vcelku zábavně možná v době, kdy frčela Gappa. Já osobně si všechno tohle ulehčím názorem, že bůh je mrtvej. Narozdíl od punku;) ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Morfujeme!Aneb jak jeden producent -Shuki Levy se myslím jmenoval-odkoupil námět na japonský seriál.Přenesl ho do USA a způsobil hotovou hrůzu!Parta pěti studentů(neherců) chrání v motorkářkých helmách a v barevných latexech svět před zlou královnou, která chce z Měsíce ovládnout svet pomocí plastelínových paňáců a když se jí to nepovede dělá srandovní pohyby a každého zmlátí tyčí z umělým okem na konci.A vesmírné rangers vede obrovská elektronická hlava z jiné dimenze, která má úkryt kdesi v poušti a vlastní červeného robota, který neustále poskakuje pípá a křičí:Co budeme dělat, jéjé co budeme dělat jéjé...Když jde opravdu do tuhého(tedy v každém díle) povolají Rangeři nějaké mechanické obludy, které vylétávají ze sopek, moří, pouští a dalších přírodních útvarů.Složí se jedna na druhou a vznikne jakýsi 100 metrový perpetuum mobile, které odežene padoucha ale zničí polovinu města(inspirace Gojirami je zjevná)."Herce" jste viděli lepší i ve sebehorším porno filmu kategorie "Z" které vylovíte jen z toho nejspodnějšího spodu videopůjčovny.Triky v Gappě jsou oproti tomuhle ultrabraku hotové ILM.Ale kdo neviděl neuvěří protože na tomhle ???? vyčnívá jeden klenot nad všechny: choreografie bitek!To je hotový Matrix alá Yuen Woo-Ping :).A teď vážně:mám na tohle tenhle jednoduchý příklad-- Poslední filmy Stevena Segala+bojové filmy typu Saolin se vrací nový a lepší než kdy předtím x několik bojových "zetek" z internetu + ten nejhorší SNUFF film(něco z 8 mm)= nedostanete ani jeden díl dílu Power Rengers.No fakt já nekecám!Totiž když natočíte 155 "akčních" epizod za 3 roky(!) musí z toho zákonitě vzniknout paskvil... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Sakra. Chtěl jsem napsat "Morfujeme", ale koukám, že nejsem sám, komu se tahle hláška v souvislosti se Strážci vybaví. Nebudu zapírat. Jako osmileté dítko jsem to hltal. Dneska je to příšerný, ale nostalgie a vysoký guilty pleasure faktor to dostane na silnou jednu hvězdičku. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, jak jednou za čas perfektně zafunguje kolektivní vědomí a přiměje i zarputilého fanouška špatných filmů, guilty pleasures, pivních nesmyslů a japonských úchyláren zahodit nadhled a smysl pro humor a okázale se jako nejpokrytečtější kýčař pohoršovat nad něčím, co je jen neškodně blbé a směšné. Styďte se, plantážníci. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Vždycky se najde další kluk kolem deseti, kterému prvních x dílů nebude vadit, že je to o ničem, že ti herci hrají hůř než by hrál on sám, že se každý díl stane to samé a že vlastně vůbec neví, jak, co a proč. Ale před těmi lety to fakt mělo něco do sebe. ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je kurva to nejhorší, co mohlo TV popkulturu kdy potkat. Člověk co to vymyslel asi snídal toluen, jinak nechápu, kdo natolik inteligentní, že dokáže psát na stroji by tohle dal dokupy !!??!! ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sračka, herci jsou příšerní, efekty bohužel ani ne nechtěně vtipné, nýbrž rovnou trapné a ten děj + vše kolem něj. škoda slov to vůbec analyzovat, každý díl je jen slepenec náhodných dialogů, základních dětských problémů a nějaké jakože bitky (samozřejmě absolutně amatérské) pro jejich "vyřešení". Přesto je zajímavé, že seriál zažil svůj, byť menší, úspěch. Je evidentně dělán pro děti, pro malé kluky, kteří nechtějí nic komplikovaného, hlavně že jsou tam roboti, že to svití, bliká a občas se tam mydlí... No jo, i já jsem jako malý viděl pár dílů, ale dnes za střízliva dávám odpádek. 0/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál nikdy nezapomenu. V době, když mi bylo 5 to byla nejcool věc v televizi. Je to jako s pokémonama. všichni sbírali kartičky a nenechali si ujít jediný díl, a jen trochu povyrostou, už jim to přijde jako největší trapárna. Že vám svědomí dovolí spát! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička, .. asi jen za tu nostalgii z dětství. Když jsem se na Strážce koukal po 15 letech, tak jsem si myslel, že mám půjčeno něco uplně jinýho. Každopádně, jak tvůrce scénáře (to sem asi dost přehnal, přisuzovat tomu scénář), tak asi i rejža ujížděli na Speedu, LSD, Rohypnolu a Trip se dostavil, jak při psaní scénáře, tak i natáčení. Takže, .. každý díl je téměř identický, bezduchý se spoustou akce, blbejch keců a neuvěřitelných příšer, který by někdo při normálních smyslech nevymyslel. Ale když jsem na to koukal s 3 letým bratránkem musel jsem si ZAMORFOVAT. Něco na tom asi bude. ()

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Každý díl o tom samém, v tom samém podání, jen s jiným záporákem. Když si navíc vzpomenu na ty kostýmy a herecké výkony. Blee!!! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jednoduše genialita! Jako by to bylo včera... Opět další kultovka z dob Supermaxu a zlatých, krásných devadesátých let, na kterých "naše":) generace vyrůstala. Z dnešního pohledu pro mnohé filmové odborníky, této klasiky a oněch dob neznámých, nepochopitelné, že jsme se na takovou blbost mohli dívat. Dívali se, a rádi a možná bychom se i dnes podívali zase:) Kdo v té době nevyrůstal, nepochopí. Jedny z nejkrásnějších let. Bezstarostná, dětská a dospívající. Žádné dokonalé efekty, žádný vyumělkovaný digitál, žádné 3D, HD a vůbec spousta věcí, které tehdy ještě (ne)byly... Hláška století: "MORFUJEME!" :D ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Opravdová seriálová perla. A to bez ohledu na to, že je to seriál určený pro děti. Parta školáků zachraňující svět před šílenou královnou z vesmíru. To se prostě musí vidět. Ten nápaditý "scénář", ty "herecké" výkony, ta "výprava", ty "triky", ten geniální "hudební" doprovod... Ale většině dětí jsou tyhle věci naprosto ukradené a v seriálu je přesně to co ony vidět chtějí. Hvězdičku dávám za to, že se podle mě podařilo natočit prakticky nenatočitelné. Vražedný pokus o přenesení japonské zábavy na americkou půdu. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol demence, hnusu a nevkusu, nehorázný zblitek. Je mi líto děcek, které to sledují - tohle snad musí malého diváka poznamenat na zbytek života. A že je některá TV to ochotná vysílat (třeba i zadarmo), tak za to by se mělo střílet, to je zločin proti lidstvu, mentální pedofilie. 100% pod úrovní nejsmradlavějších filmových fekálií. Ale co, vidět to v pěti letech, asi by to pro mě byl kult :-/. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Fincher a zombíci?

Fincher a zombíci?

12.08.2016

Kdybyste nechali filmové fandy hlasovat o tom, zda by chtěli vidět blockbuster od Davida Finchera, dopadlo by to celkem jednoznačně. Režisér Sedmi nebo Klubu rváčů patři mezi filmařskou elitu, která… (více)

Strážci vesmíru v celovečerním filmu

Strážci vesmíru v celovečerním filmu

08.05.2014

Pokud je vám pod 30 let, těžko jste vyrůstali bez Strážců vesmíru. Původní seriál z roku 1993 se za poslední dvě dekády dočkal obřího množství bláznivých inkarnací, jeho celosvětový úspěch jej… (více)

Reklama

Reklama