Reklama

Reklama

Strážci vesmíru

(seriál)
  • USA Mighty Morphin' Power Rangers (více)
Akční / Rodinný / Komedie / Fantasy
USA / Francie / Japonsko, (1993–1995), 48 h 22 min (Minutáž: 19–21 min)

Kamera:

Ilan Rosenberg

Hrají:

Richard Steven Horvitz, David Yost, Ed Neil, Paul Schrier, Jason Narvy, Barbara Goodson, Amy Jo Johnson, Robert Axelrod, Johnny Yong Bosch, Tom Wyner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(145)

Pět normálních teenagerů je vybráno intergalaktickým čarodějem, aby se z nich stali Strážci vesmíru a pomocí svých nových schopností bojovali proti zlé Ritě Repulsa. (Netflix)

Recenze (498)

Milan25 

všechny recenze uživatele

Skupinka nenápadných teenagerů (fešák, kráska, japonka, šprt a už nevim kdo dál) pravidelně demoluje město při boji s neděsivými příšerami. Nejprve pomocí vlastních sil v upnutých kostýmech a poté co počkají až se příšera zvětší povolají své zordy, které složí v megazord a samozřejmě zvítězí. Furt to samé dokola ve stovkách dílů. Ale přiznejme si, kdo z nás to nesledoval :) . ()

Reklama

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

"Příběhy" pětice teenagerů bojujících v křiklavých kombinézách proti čarodějce z Měsíce a její armádě monster (kde naprostý prim hrají gumáci, k jejichž likvidaci znázorněné epiteptickým záchvatem stačí jediný kopanec) zasáhly do života snad každého dítěte v republice. Naše generace tak zůstane postižena tímhle výkalem a hláškou "morfujem". A přitom není o co stát. Všechno, od triků přes herecké výkony až po scénář, je dělané naprosto amatérsky. Autor seriálu měl při tvorbě patrně zataženou mentální ruční brzdu a ještě stál oběma nohama na brzdě nožní. Ve dvanácti to byl kultovní humus, ve dvaceti už jen humus. ()

Tommy987 odpad!

všechny recenze uživatele

Najhoršie je, že si ešte spomínam na časy, keď sa mi to parádne páčilo (to som mal síce nejakých 8-9 rokov, ale aj tak...). Potom som si to pozrel s časovým odstupom, skamenený som sedel na sedačke a hovoril si: "Čo je toto za sr**ku?! Ako som mohol byť taký d**il, že som to pozerával?!" Teraz si prajem vymazať si to nielen z pamäte, ale zo všetkých televíznych archívov, z každého miesta, kde by sa to mohlo nachádzať. Pfuj, roztrhať, zničiť, spáliť a to, čo zostalo, zakopať hlboko pod zem, aby to už nikto nemohol objaviť. Pri tomto otrasnom paskvile je aj "odpad!" málo. -1000000% - výgrc tej najamtérskejšej televíznej tvorby!!! ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Než přišla puberta a začal chlast, fet a jiné experimentování, tak jsem to samosebou sledoval každý den... co taky jiného, když s tím Supermax vymýval naše děcké mozečky pořád a pořad dokola několikrát denně. Když si představím, že se na to podívám dnes, jen abych se tomu vysmál, tak ani tak bych to nevydržel aspoň pět minut, jaká je to pikachovina. Narozdíl třeba od želv, které měly svou éru ještě před tím, na které bych se podíval i dnes a jen spokojeně zamačkával slzy nostalgie. Takže i když budu tyto chuje hodnotit pohledem o milion let zpět děckýma očima, tak je to i tak řádná debilita. Ale přecejen jsem to sledoval, tak dvě stáry budou myslím akorát a hlavně ne tak pokrytecké jako od většiny místních "odpaďáků", kteří beztak u tv morfovali každý den ;) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V japonské verzi ztvárnil žlutého strážce chlapec. V americké verzi dívka. (cinemag)
  • Seriál se dočkal své remasterované verze (2010), která zahrnovala nové vizuální efekty, a celkového ladění do komiksového stylu. (cinemag)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Fincher a zombíci?

Fincher a zombíci?

12.08.2016

Kdybyste nechali filmové fandy hlasovat o tom, zda by chtěli vidět blockbuster od Davida Finchera, dopadlo by to celkem jednoznačně. Režisér Sedmi nebo Klubu rváčů patři mezi filmařskou elitu, která… (více)

Strážci vesmíru v celovečerním filmu

Strážci vesmíru v celovečerním filmu

08.05.2014

Pokud je vám pod 30 let, těžko jste vyrůstali bez Strážců vesmíru. Původní seriál z roku 1993 se za poslední dvě dekády dočkal obřího množství bláznivých inkarnací, jeho celosvětový úspěch jej… (více)

Reklama

Reklama