Reklama

Reklama

Hands of the Ripper

  • USA Hands of the Ripper
Trailer

Recenze (9)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna z najslabších variant "o Jackovi", extrémne priehľadná hneď úvodu. Toto nie je horor, toto nie je ani krimi, ani thriller .. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Výborný a u nás docela neznámý Hammer, který sleduje osud dcery Jacka Rozparovače... Musím říct, že jsem byl docela překvapen, ani ne tím, že herci podali hodně dobrý výkon (to od Hammeru standardně čekám), atmosféra byla klasicky výborná (Hammerovská) a příběh docela průměrný, ale tím, že vzhledem k roku a místě vzniku se Sasdy nebál ukázat pár docela povedených gore scén (žádné orgie ve stylu Fulciho však nečekejte)... Tenhle kus musím všem rozhodně doporučit... ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Méně známý a velmi zdařilý Hammer plný neznámých herců. Příběh se točí kolem dcery Jacka Rozparovače a jejích líbezných ručiček. Mělo to vynikající atmosféru, zajímavý námět (zřejmě trochu inspirovaný Orlakovýma rukama) a hlavně perfektní úvodní sekvenci a skvělý nejednoznačný závěr (dějově poměrně jasný, ale zůstává otázka, zda zvítězilo dobro, či zlo?) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hammerovský snímek „Hands of the Ripper“ je tak určen hlavně pro milovníky klasického historického britského hororu, protože právě takové fanoušky dovede potěšit. Jinak ale snímek nepřináší tak dobrý příběh, který by dovedl celkově strhnout. Je to mírný nadprůměr, ale z mého pohledu nadprůměr opravdu jen velmi mírný. Horor od Hammeru ale většinou potěší více než většina současných hororů. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Hammer Film Productions presents...... Sigmund Freud meets Jack The Ripper. Ide o poriadne šialený nápad, to nepopieram, ale celé to bolo zabalené do takej abnormálnej nudy že to hádam ani nie je možné. Celí príbeh je o tom ako sa do jedného dievčaťa prevtelí Jack Rozparovač. Keď bola malé dieťa, Rozparovač jej zabil matku. Vždy keď toto hanblivé dievča zbadá niečo lesklé jej telo na moment ovládne Rozparovač a začne zabíjať. No, a celí film sa snaží freud, psychoanalýzou a inými metódami, tento fakt zistiť. Všetko je to rozťahané, pri vraždách tu na vás striehne nehanebne zlý strih, Soundtrack takisto o ničom, akurát sa predstaviteľ hlavnej úlohy trocha podobal na Sigmunda Freuda. Hammerovky nie sú moja parketa. 1,5* ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Kvalitní hammer s dobrým nápadem, jak využít trochu jiným způsobem už několikrát filmově zpracovanou postavu Jacka Rozparovače. Skvělý výkon tu předvádí Eric Porter, kterému role doktora Johna Pritcharda vyloženě sedla. Taky musím pochválit režiséra Petera Sasdyho, který se místy nebál zajít do gore detailů. Ty nepůsobí vůbec rušivě, což je u horroru, jako je tento, obrovské plus. ()

patho666 

všechny recenze uživatele

Nie najhorší kúsok so zaujímavým príbehom o dcére Jacka rozparovača, ktorému na to aby vybočil z priemeru niečo chýba. ()

Reklama

Reklama