Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Christopher Landon už párkrát předvedl, že umí mít slušné nápady, tady to prostě ovšem dvakrát nevyšlo. Je vlastně těžké odhadnout cílovku tohoto podivného mixu rodinné komedie a nadpřirozeného hororu, je ovšem jisté, že tohle někdo v kuchyni Netflixu připálil. Absence dramaturgie je u Netflixu očividnější a očividnější, bez ní to bude ještě hodně bolet…. ()

littlesatan 

všechny recenze uživatele

Začátkem to je klasický horror, ve kterém se rodina přestěhuje do nového domu, kde se samozřejmě vyskytuje duch. Příběhově se to pak ale vyvine skvěle. Byla jsem překvapená, a mohu říct, že je to jeden z těch "lepších" filmů, který tenhle rok zatím vyšel. Jen to chování negrovského otce, to byl pěknej extrém.  Prostě typek víc závislej na sociálních sítích než jeho děcka. ()

Reklama

Draconian 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se na to těšil, protože kombinace komedie a hororu mám rád. No horor tu jaksi chyběl. Máme tu ducha je rodinná komedie o tom, jak má rodina na půdě Davida Harboura, který strašit neumí, ale umí se dotýkat, furt se ukazuje a nic si nepamatuje. Kevin se s ním zkamarádí a chce mu pomoci najít to, kým byl, proč zemřel atd. Kevinovo otec Falcon...teda Anthony Mackie ale chce "jejich" ducha zpeněžit, takže dává s ním video na youtube. No pozornost fakt přitáhne...ale to i vládních úřadů, které ducha chtějí. Čekal jsem víc. Ten film je zas dlouhej jak pondělí a úplně zbytečně. Kratší stopáž a svižnější děj by tomu prospěl. Postavy jsou poměrně protivné, což na jejich obranu se postupně změní a vlastně jsou docela i fajn. Já věřil, že tu s duchem bude hodně srandy, že to bude hodně interakce mezi Kevinem a duchem, jenže i když je to dlouhé, vlastně tady toho tolik není. O nelogičnostech asi netřeba mluvit, je jich hromada. Už jen to, že duch místo toho, aby se snažil nebýt vidět, tak se furt promenáduje jak na dovče. Dobře, taky je třeba ale i pochválit. David Harbour je fajn duch. Nemluví, ale hraje zábavně. Je tu i několik fakt dobrých gagů a celkově ten filmek zábavný je. Příběh samotný také je solidní. Jen to prostě nemuselo být tak natáhlé. Snímek  nicméně asi svou roli plní dobře - zabaví vás na jeden večer. Taková pohodička, kterou zase hned zapomenete. Je to trochu škoda, protože Harbourovi ten duch fakt šel, ale vlastně neměl moc co hrát. Ale chápu, že to vzal - nemusel se učit text. 60% - já vím, jsem hodný. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Nejnesympatičtější Avenger Anthony Přihřátie, jeho ještě nesympatičtější a přiteplalejší syn, co neúspěšně hraje, že se mu líbí holky, se zbytkem nesympatický, kudrnatý rodinky, Stiflerova máma za zenitem a nějaká ta obstarožní über-lesba. Ještě že je tam sympaťák Harbour s ultimátní přehazovačkou, protože jen on se tam stará o nějaký ty vtipný momenty. Je to taková ta klasická netflix jednohubka, v který je docela dost peněz, takže to aspoň dobře vypadá. ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit názvem, který spíše evokuje větu nejčastěji pronášenou v uzavřeném prostoru pár hodin po konzumaci hrachové kaše. Ve skutečnosti se však jedná o docela příjemnou rodinnou podívanou ze staré školy v moderním hávu, které se už dnes tak moc netočí. Nebo alespoň ne s tak štědrým rozpočtem. David Harbour je v roli němého ducha, s neznámým původem a šílenou přehazovačkou na hlavě, docela sympaťák a linka ohledně pátrání po jeho minulosti celý příběh zpestřuje. Nic extra jsem od toho neočekával a za mě tedy docela spokojenost a uznávám, že někomu to může sednout více, někomu méně… stejně jako ta hrachová kaše. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Niekoľko týždňov po začatí natáčania bola produkcia zastavená z dôvodu hurikánu Ida v Louisiane. (Arsenal83)
  • Film je založený na poviedke z roku 2017 „Ernest“ od Geoffa Manaugha. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Donaldsonville a New Orleans od augusta do októbra 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama