Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je na večírku oznámeno jeho zasnoubení s Margaret, neteří vlivného tiskového magnáta Drewella, a druhý den vyjdou ohlášky ve všech novinách, vědec Mike Thompson už nemá kam uhnout. Nepřál si, aby někdo něco urychloval za něj, a ke všemu nebyl k sňatku plně rozhodnutý, jeho vztah s Margaret byl doteď spíše záležitostí rozumu než citu. Náhodné setkání se smyslnou Ilou je příležitostí, jak se předem narýsované budoucnosti vzepřít. Také Ila má ale své plány… (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

There is something weird. It´s a plot, isn´t? Po všech směrech zvláštní film. Pečlivě stavěná zápletka a střežené tajemství kolem Ily Hansen dává tušit velké překvapení, které se ale buďto nekoná, nebo je přliš triviální. Kromě nepřehlédnutelných Nadji Tiller a Natashy Parry v rolí Mikových osudových žen si vychutnáte i další superiorní roli Donalda Brežněva Wolfita, a mimořádně také Edwarda bez brýlí Grimsdala Chapmana. Kdyby Mike trochu jen pátral po skutečné Ilině motivaci, byla by to i slušná krimi, v rytmu swingu. Má to dobrou atmosféru. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Britský noir s nejprolhanější a nejvychytralejší femme fatale, co si pamatuji. Film si už nedělá nějaké starosti s cenzurou. Doba se měnila a s ní i jazyk a tak se tu nešetří slovy jako rape, sex, whore, bitch ... ()

Reklama

Reklama